Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

LEGO Mixels újdonság 2014-től

2013.07.31. 04:55  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Cartoon Network, Comic Con, LEGO 2014, LEGO 41500, LEGO 41504, LEGO 41508, LEGO Mixels, SDCC, sajtóközlemény, újdonság

A Cartoon Network és a LEGO Csoport új kreatív, saját gyártású termékcsoportot indít el Mixels néven. A Mixels elemei a tervek szerint 2014-től lesznek elérhetőek.


LEGO Mixels

A Cartoon Network és a LEGO Csoport közös vállalkozás keretében új, eredeti ötletre épülő, globális szórakoztató termék létrehozását jelentette be. A 2014-ben induló Mixels, a sokoldalú, családi termék két olyan világmárka új franchise kezdeményezése, amelyek élen járnak a gyerekeknek szánt termékek és tartalmak fejlesztésében. Az új vállalkozás többek közt animált tartalomból (elsősorban kisfilmek), gazdag digitális játékélményből és gyűjthető építőjáték koncepcióból áll.

A kreatív és váratlan fordulatokat tartalmazó történetek, amelyekben a Mixels szereplők legókockák módjára keveredhetnek egymással, a Cartoon Network csatornán és a www.cartoonnetwork.com weboldalon lesznek láthatók. Az elérhető áron kínált, gyűjthető minifigurák bevezetésére három fázisban kerül sor 2014-ben, de eredeti mobilalkalmazás formájában is megelevenedik a Mixels világa. A Mixels a gyermekek szórakoztatásában vezető szerepet betöltő Cartoon Network és a kreatív, minőségi játékairól világszerte közismert LEGO Csoport közös produktuma. A két vállalat akkor fogott össze, amikor a Cartoon Network Studios olyan új eredeti tartalmat kívánt alkotni, amely a LEGO® játékok sajátosan nyitott világán alapszik, miközben a LEGO Csoport éppen egy aprócska lényekre épülő koncepción dolgozott: így született meg a Mixels. Magát a szellemi terméket tartalomfejlesztők, tervezők és animátorok nemzetközi csapata alkotta meg: Los Angelestől és Atlantától kezdve San Diegón és Connecticuton keresztül Dániáig a világ legkülönfélébb tájairól érkeztek az ötletek.


LEGO 41500 Mixels - Flain


LEGO 41504 Mixels - Seismo


LEGO 41508 Mixels - Volectro

Új alkatrészek

Az új Mixels témával érkezik néhány új alkatrész is: nagy szemek, kis gömbcsuklók (a mostani nagyok helyett ezzel részletgazdagabb alkotásokat lehet majd készíteni negyedakkora helyen), sárga növény (Volectro haja), körmök? (Flain lábán látható fehér elem).

Vélemény

Én kicsit szkeptikus vagyok ezzel az újdonsággal kapcsolatban, de nem én leszek a célközönség. A felnőtt rajongók az új alkatrészek miatt felkaphatják, de a végső "döntés" a gyerekek kezében van, ha nekik bejön és tetszik lehet, hogy rengeteg Mixels karaktert ismerhetünk majd meg, a gyűjthető minifigurákhoz hasonlóan.


Exkluzív LEGO minifigurák (San Diego / Comic Con)

2013.07.13. 01:25  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Comic Con, DC Comics, Green Arrow, Marvel Comics, San Diego, Spider-Man, Spider-Woman, Superman, eBay, exkluzív, minifigura

San Diego - Comic Con 2013. július 18-21 között. A rendezvényen 4 darab exkluzív szuperhős minifigurát lehet majd beszerezni: Green Arrow, Spider-Man, Spider-Woman, Superman


DC Comics - Green Arrow


Marvel Comics - Spider-Man


Marvel Comics - Spider-Woman


DC Comics - Superman

A minifigurák limitált 1000-1500 darabos példányszámban készülnek és várhatóan $100/darab feletti áron lesznek beszerezhetőek (ebay).

(via USA TODAY)


Új LEGO téma: Tini Nindzsa Teknősök

2012.10.12. 05:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Comic Con, Donatello, LEGO 79104, Leonardo, Michelangelo, Pizza-Rama, Raphael, TMNT, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Shellraiser Street Chase, Tini Nindzsa Teknősök, újdonság

Tegnap kezdődött (október 11-14.) New York-ban a Comic Con rajongói találkozó. A LEGO erre az eseményre időzítette a jövőre megjelenő LEGO Tini Nindzsa Teknősök új téma bejelentését. Promóciós célra pedig egy szelet LEGO pizzát gyártottak, egyedi dobozban és rajta az új téma beharangozására utaló szöveg.


LEGO Tini Nindzsa Teknősök pizzaLEGO Tini Nindzsa Teknősök pizza

Az előzetes pletykák alapján már sejteni lehetett de a dobozon található "Antonio's" és "Pizza-Rama" szavak egyértelműen a Tini Nindzsa Teknősök-re utaltak. Nem sokkal később be is jelentették és felkerültek az első fotók egy készletről és a minifigurákról:


LEGO 79104 The Shellraiser Street Chase

Minifigurák: Mikey, Raphael, Leonardo, Donatello


LEGO Tini Nindzsa Teknősök - Mikey, Raphael, Leonardo, Donatello

Szerintem egy kicsit elkéstek a témával (olyan ~20 évet - kb. akkor ment a tévében gyerekkoromban, némi emlékeim vannak de nálam nem volt olyan nagy sikere, nekünk a Tom & Jerry volt az etalon :), bár lehet, hogy az amerikai piacon még mindig nagy népszerűségnek örvend illetve meg lesz támogatva TV filmmel / sorozattal. Nekem például a nagyobbik fiam nem is nagyon látott még Tini Nindzsa Teknősök részeket (megy valamelyik csatornán?). Amit viszont akárhányszor és végtelenítve tud nézni az a Scooby-Doo.

Ettől függetlenül tetszenek és szerintem jól sikerültek a teknőc minifigurák, kíváncsi leszek majd, hogy szerepelnek a készletek itthon és külföldön.

Nektek mi a véleményetek?


Lord Of The Rings - LEGO 79003 Bag End

2012.08.06. 21:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Comic Con, LEGO 79002, LOTR, moc

2012 július 12-15 között zajlott San Diegoban a Comic Con (nemzetközi képregény találkozó - mára azért ez jelentősen kibővült: sci-fi, fantasy, horror műfajok, anime, manga, filmek és persze LEGO) ahol bemutatták a LEGO Lord of the Rings egyik decemberben megjelenő készletét a LEGO 790003 Bag End-et (Zsáklak).


Lord of the Rings - LEGO 790003 Bag End


Mit lehet tenni ha valaki nem tudja a decembert kivárni? Épít magának saját Zsáklakot!


Legostone - Hobbit Hole


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.