Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

LEGO 21103 - Vissza a jövőbe hivatalos képek

2013.07.15. 18:30  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: 1

Cimkék: Back to the Future, LEGO 21103, LEGO CUUSOO, Vissza a jövőbe, bejelentés, kell

Megérkeztek a hivatalos képek a 4. LEGO CUUSOO projektről a LEGO 21103 - Vissza a jövőbe készletről. 401 darab LEGO kockát és 2 minifigurát kapunk a szettben: Marty Mcfly és Dr. Emmett "Doc" Brown.


LEGO 21103 - Vissza a jövőbe / Back to the future

Pár hete megjelent egy előzetes kép az autóról, sokan felháborodtak, mondván ez nekik nem tetszik és sokkal jobb a CUUSOO pályázatra beküldött ötlet. Bár részletgazdagabb lett a DeLorean és alapvetően meghagyták az eredeti terv jellegzetességeit a tető "zsugorítása" nekem is túlzónak tűnik, kevésbé tetszik, de persze élőben lenne jó látni (lentebb görgetve egymás alatt a két modell - hasonlítsátok össze ti is és írjátok meg megjegyzésben a véleményeteket!).


LEGO 21103 - Vissza a jövőbe / Back to the future - DeLorean


CUUSOO: LEGO 21103 - Vissza a jövőbe / Back to the future - DeLorean

A minifigurák is átestek némi "ráncfelvarráson" Marty ruházata a láb festésétől eltekintve még rendben van az arca és a haja változott az ő esetében nem tudom eldönteni melyik lenne a "jobb" verzió. Doki viszont a haj miatt nálam egyértelműen a pályamunkában szereplő figura a nyerő.


LEGO 21103 - Vissza a jövőbe / Back to the future - Marty Mcfly és Dr. Emmett "Doc" Brown


LEGO 21103 - Vissza a jövőbe

2013.05.24. 22:10  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Back to the Future, LEGO 21103, LEGO CUUSOO, Vissza a jövőbe

A Minecraft után a következő CUUSOO készlet a LEGO 21103 - Vissza a jövőbe lesz. A bejegyzés végén megtudhatod a megjelenés dátumát!

A képen és a videóban még nem a végleges modell látható, hanem a szavazásra beküldött DeLorean, Marty és Doc minifigurák:


DeLorean Time Machine


Marty és Doc

A legutolsó hivatalos információ 2012. december 20-án jelent meg videó formájában ahol Tim Courtney jelentette be, hogy a négy 10 000 szavazatot elért ötletből a LEGO a "Vissza a jövőbe" készlet gyártása mellett döntött:Nekünk azt csiripelték a madarak, hogy nem kell már sokat aludni, mostantól pontosan 69-et és 2013. augusztus 1-én várható a hivatalos készlet megjelenése!

Én nagyon várom, hogy milyen lesz a gyári modell, amint van bővebb információm akkor a Facebook oldalunkon és itt a blogban azonnal beszámolok róla!

Kezdődhet a centivágás! :) Nyomj a LIKE-ra ha te is várod!


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.