Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

LEGO Szellemirtók / Ghostbusters főhadiszállás

2014.02.23. 18:25  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: HQ, LDD, LEGO Ghostbusters, LEGO Szellemirtók, főhadiszállás, épület

Mit szólnál ha a nyáron megjelenő LEGO szellemirtókhoz meglenne a főhadiszállás is? Nos egy lelkes rajongó megépítette és közre is adta a virtuális építményt ez alapján "csak" össze kell gyűjtened a szükséges kockákat és készülhet az épület!


LEGO Szellemirtók / Ghostbusters főhadiszállás

LEGO Szellemirtók főhadiszállás

A LEGO Szellemirtók / Ghostbusters hivatalos képeket itt megnézheted. A virtuális épület tervrajzát innen tudod letölteni. A file megnyitásához szükséged lesz a LEGO által kiadott LEGO Digital Designer programra.

Az alkatrészlista 3 657 elemet tartalmaz, az alábbi képen jól látható, hogy a gyári LEGO 10224 - Városháza készlet (a kép közepén) jóval kisebb nála.


LEGO Szellemirtók / Ghostbusters főhadiszállás

Építésre fel!, ha valaki belevág és megcsinálja akkor az elérhetőségeinken vegye fel velünk a kapcsolatot és kérünk képeket!


LEGO Szellemirtók / Ghostbusters hivatalos képek!

2014.02.16. 14:35  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: LEGO 21108, LEGO Ghostbusters, LEGO Szellemirtók

Megérkeztek a hivatalos képek a LEGO 21108 - Szellemirtók készletről (kattintás után nagy képek nyílnak meg):


LEGO 21108 - Szellemirtók / Ghostbusters


LEGO 21108 - Szellemirtók / Ghostbusters


LEGO 21108 - Szellemirtók / Ghostbusters

Várható megjelenés: 2014 június! KELL!!! :)


Jöhet a LEGO Szellemirtók / Ghostbusters?

2013.08.27. 06:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: LEGO CUUSOO, LEGO Ghostbusters, LEGO Szellemirtók

Pontosan két hete számoltunk be arról a Facebook oldalunkon, hogy az egyik LEGO CUUSOO Szellemirtók / Ghostbusters pályázat elérte a 10 000 szavazatot.LEGO CUUSOO Szellemirtók / Ghostbusters

A tegnapi nap folyamán érdekes dolog történt, ugyanis befutott egy második, szintén Szellemirtók projekt ami besöpörte a 10 000 szavazatot.

A két beküldött munkában egyaránt megtalálható a 4 minifigura és az autó, a fenti 6 kocka széles (és jobban is kidolgozott - a figurák is -) a lent látható 8 (a DeLorean szintén 6 széles). Az első képen szerepel még az iroda is, de ezt a méretei miatt (túl nagy lenne » sok kocka » liszensz » drága) biztosan nem fogjuk hivatalos készletben viszontlátni.LEGO CUUSOO Szellemirtók / Ghostbusters

Ezzel 6 darab pályázatra nőtt az elbírálásra kerülő projektek száma, az eredményhirdetés körülbelül 2014 tavasz végére vagy nyár elejére várható:

Az eddigi CUUSOO működés alapján, ha több pályázat érkezett, abból csak egyet választottak ki, tehát én a fenti ötletek közül 100%-ban biztosra veszem, hogy a Szellemirtók / Ghostbusters lesz a nyertes. Egyedül a The Female Minifigure Set lenne még érdekes, de a Szellemirtók maguk alá fogják gyűrni. A témára beérkezett dupla pályázattal meg 200%-ra vehető!

Mikorra lehet LEGO Szellemirtók / Ghostbusters?

A DeLorean "idővonala" alapján: 2012. június előtt elérte a 10 000 szavazatot, 2012. december 20-án kihirdették mint nyertes és 2013. augusztus 1-től került a boltokba a LEGO Szellemirtók / Ghostbusters 2014 karácsonyra várható.


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.