Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

Új LEGO téma: Tini Nindzsa Teknősök

2012.10.12. 05:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Comic Con, Donatello, LEGO 79104, Leonardo, Michelangelo, Pizza-Rama, Raphael, TMNT, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Shellraiser Street Chase, Tini Nindzsa Teknősök, újdonság

Tegnap kezdődött (október 11-14.) New York-ban a Comic Con rajongói találkozó. A LEGO erre az eseményre időzítette a jövőre megjelenő LEGO Tini Nindzsa Teknősök új téma bejelentését. Promóciós célra pedig egy szelet LEGO pizzát gyártottak, egyedi dobozban és rajta az új téma beharangozására utaló szöveg.


LEGO Tini Nindzsa Teknősök pizzaLEGO Tini Nindzsa Teknősök pizza

Az előzetes pletykák alapján már sejteni lehetett de a dobozon található "Antonio's" és "Pizza-Rama" szavak egyértelműen a Tini Nindzsa Teknősök-re utaltak. Nem sokkal később be is jelentették és felkerültek az első fotók egy készletről és a minifigurákról:


LEGO 79104 The Shellraiser Street Chase

Minifigurák: Mikey, Raphael, Leonardo, Donatello


LEGO Tini Nindzsa Teknősök - Mikey, Raphael, Leonardo, Donatello

Szerintem egy kicsit elkéstek a témával (olyan ~20 évet - kb. akkor ment a tévében gyerekkoromban, némi emlékeim vannak de nálam nem volt olyan nagy sikere, nekünk a Tom & Jerry volt az etalon :), bár lehet, hogy az amerikai piacon még mindig nagy népszerűségnek örvend illetve meg lesz támogatva TV filmmel / sorozattal. Nekem például a nagyobbik fiam nem is nagyon látott még Tini Nindzsa Teknősök részeket (megy valamelyik csatornán?). Amit viszont akárhányszor és végtelenítve tud nézni az a Scooby-Doo.

Ettől függetlenül tetszenek és szerintem jól sikerültek a teknőc minifigurák, kíváncsi leszek majd, hogy szerepelnek a készletek itthon és külföldön.

Nektek mi a véleményetek?


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.