Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

LEGO Games nyáron megjelenő készletek

2013.04.14. 20:40  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Chima, Chima legendái, Games, Gyűrűk Ura, LEGO 50003, LEGO 50006, LEGO 50011, LOTR, Legends of Chima, Super Heroes, batman, társasjáték

Három új társasjátékról is megjelentek jó minőségű képek a LEGO oldalán, erről elsőként mi mutatunk fotókat (kattintás után a Flick galériánkban további képek találhatóak):

Tudomásunk van még egy negyedik új társasjáték megjelenéséről ez pedig a LEGO 50004 - Mesekeverő sajnos erről még nem találtam fényképet.


LEGO 50003 - Batman


LEGO 50006 - Chima Legendái


LEGO 50011 - A Gyűrűk Ura - A helm-szurdoki csata


Profi LEGO stop motion pályamű a Super Heroes videó versenyen

2012.08.02. 08:15  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: FBTB - From Bricks To Bothans, LEGO Super Heroes Movie Maker app, LEGO film, Super Heroes, iPhone, stop motion

Zane Houston komolyan vette a FBTB (From Bricks To Bothans) által kiírt versenyt és olyan munkát hozott össze, hogy a profi reklámokkal is felvenné a versenyt!

Nem ment könnyen a felvétel elkészítése mivel, olyan sok lett a nyersanyag, hogy az alkalmazás (LEGO Super Heroes Movie Maker app) egy memória hiba miatt nem tudta véglegesíteni a videót, ezért ki akart venni részeket belőle, de szerencsére (a leadási határidő előtt) frissült az app amiben javították a problémát és így elkészült ez a kis 1,5 perces vicces videó:Aki egy kicsit is foglalkozott ilyen videó elkészítésével, biztosan feltűnt neki, hogy milyen jó kamera mozgások vannak benne. Nem véletlen! A srác épített az iPhonehoz LEGO kockákból egy remek kis kamera kocsit: gurul, forog és dönthető. Profi!

Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.