Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

Első képek a LEGO Simpsons család készletről

2014.01.06. 05:45  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: 1

Cimkék: A Simpson család, LEGO 71006, The Simpsons, The Simpsons House

Tavaly augusztusban jelentette be hivatalosan a LEGO, hogy jön 2014-ben a The Simpsons azaz a Simpson család LEGO változata.

December elején az ebayen felbukkant pár Simpsons minifigura: először Homer majd Marge és Lisa végül pedig Ned Flanders.

LEGO 71006 - The Simpsons House

Tegnap este pedig csak úgy a semmiből megjelent a lenti kép (nem a "szokványos" homályos fajta, mint a LEGO Movie esetében) hanem egy jó minőségű a LEGO 71006-os készletről ami nem más mint a Simpsons család háza (The Simpsons House). Nem vagyok egy Simpsons rajongó, de az első benyomásom az volt, hogy ez ***** vagyis bitang jó! Vegyük észre brutális méretű készletet raktak össze a LEGO tervezői: 2 523 kocka és 6 minifigura (összehasonlítás: a LEGO 10236 - Ewok falu 1 990 kocka).


LEGO 71006 - The Simpsons House

Jobbra fenn két kis képen látható, hogy a ház szétnyitható és feltehetőleg nem üres helységek, hanem berendezett, játszható szobákat kapunk! A házon kívül is vannak kiegészítők: postaláda, gördeszka pálya, BBQ, kertészkedés és az autó.

Lenn pedig egy képkocka a sorozatból ahol a ház látható, hibátlan munka, én alig várom, hogy közelebbről is megnézhessem!


The Simpsons House

Kövessétek a Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan beszámolunk a LEGO újdonságairól. (forrás: Eurobricks)

Frissítés: fotó a készlet hátoldaláról:

Reggelre új fénykép került elő, ahol a doboz hátoldalát is láthatjuk, ahogy sejteni lehetett a ház mindkét szintje be van rendezve:


LEGO 71006 - The Simpsons House


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.