Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

Újra LEGO Ultra Agents

2014.02.04. 23:10  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Az Ultra ügynökök főhadiszállása, Elsöprő rablóakció, LEGO 70164, LEGO 70165, LEGO Ultra Agents, Nürnberg, Toy Fair

Sorban érkeznek az újdonságokról a képek és a videók (előzmények: új LEGO City vonatok, Technic Volvo markoló, LEGO Ghostbusters, LEGO kaland óriás készletek és Új City altéma: Sarkkör / Artic). Most pedig a megújuló LEGO Ultra Agents (régebben csak Agents) két legnagyobb készletét nézhetitek meg az alábbi videóban:

  • LEGO 70164 - Elsöprő rablóakció
  • LEGO 70164 - Az Ultra ügynökök főhadiszállása

A mozgó főhadiszállás szerintem elég jól néz ki! Egy kis különbséget fedeztem fel a kereskedői katalógusban (amiben [bizalmas] vízjel van minden képen) és a fenti videóban látható modell között. A katalógusban a dobozon a kamion szélvédőjének egy másik üveget használtak és fordítva lett megépítve, tehát felfelé szélesedik. Elég kicsi a kép de remélem sikerül majd beszkennelni és akkor meg tudom mutatni. Feltehetőleg ez még egy korábbi verziója lehetett a készletnek.


LEGO Ultra Agents logó


LEGO űrhajó - az év készlete?!

2014.02.01. 07:20  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: A LEGO Kaland, Benny űrhajója, LEGO 70815, LEGO 70816, Nürnberg, Szupertitkos rendőrségi csapatszállító, The LEGO Movie, Toy Fair

Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy az idei év egyik leginkább várt megjelenése a 70-80-as éveket idéző LEGO 70816 - Benny űrhajója készlet (csak 1 kihívója akad a Simpsons ház):

Az alábbi videóban, közelebbről is szemügyre vehető előbb a LEGO 70815 - Szupertitkos rendőrségi csapatszállító majd utána Benny űrhajója (türelmetlenek tekerjenek 2:40-hez).

Izgatottan várom a LEGO kaland mozifilmet, de ezért az űrhajóért már megérte :) a készlet várható megjelenése: 2014 augusztus.

Szeretnéd a LEGO kalandot premier előtt megnézni? Gyere és játssz velünk, most 2 darab jegyet sorsolunk ki.


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.