Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

iKockaMania - LEGO kocka a zsebben

2012.11.05. 04:40  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Android, KockaMánia, fejlesztés, iKockaMania, iPhone, mobil, újdonság

2012. október 26-án megjelent a KockaMánia.hu mobil alkalmazása: iKockaMania néven az Apple Store-ban. Az iKockaMania az első és egyedülálló magyar nyelvű LEGO mobil alkalmazás a LEGO rajongóknak.


iKockaMania - LEGO kocka a zsebben

Az alkalmazásban jelenleg két fő funkció kapott helyet:

LEGO hírek

A legfrissebb LEGO hírek, újdonságok, bejelentések, érdekességek és exkluzív információk. A híreket elmentheted a kedvenceid közé és megoszthatod a Facebookon.

LEGO képek

Felkutatjuk és itt bemutatjuk neked a legjobb LEGO alkotásokat. A címkék alapján könnyen és egyszerűen megtalálhatod a számodra érdekes témákat. A képeket elmentheted a kedvenceid közé.

A hírek és a képek mellett megtekintheted egyedi "Akciós" ajánlatainkat is. Érdemes most letölteni és ránézni, ugyanis mától - 2012. november 11-ig fut egy akciós ajánlat, csak az iKockaMania felhasználóinak!

Android

A felhasználói visszajelzésekre azonnal reagáltunk és elkezdtük az alkalmazás Androidos verziójának a fejlesztését. Reméljük heteken belül elkészül és további elégedett felhasználóink és rajongóink lesznek! Android verzió letöltése: iKockaMania

Probléma, észrevétel, javaslat, ötlet, gond, stb. esetén vedd fel velünk a kapcsolatot. Minden levélnek nagyon örülünk! Köszönjük!


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.