Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

A 10 legjobb LEGO ház

2012.07.26. 08:20  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: LEGO 4996, ház, top 10

A Facebook oldalunkon az alábbi házak egy része már megjelent, de szeretnénk egy csokorba szedni és bemutatni a szerintünk 10 legjobb LEGO házat. Olyan lakások ezek, hogy ha minifigura lennék (sőt ha léteznének a valós életben ) akkor én egyből beköltöznék!
Haladjunk időrendi sorrendben:

1. Picike kis ház, igazi legénylakás. Érdekes építési technikával. További részletek és rengeteg kép az alkotó brickshelf galériájában.


Johŋ - Ishøj House


2. Ugorjunk a tengerpartra, igazi "húúúúú de durva" látvány az alkotás neve egyszerűen "úszó paradicsom", egyetértek! A Flickr galériában megnézhetjük a belső kialakítást is.

Legohaulic - Floating Paradise


3. A "Villa Hillcrest" egy "LEGO modern otthon" versenyre készült. A többi induló megtekintése nélkül merem állítani, hogy ez a nyertes! Nem akarok senkit befolyásolni, de az itt szereplő házak közül nálam Ő a befutó.

SunChasers23 - Villa Hillcrest


4. Külön felhívnám a figyelmet a medence körüli fapadlóra.

LegoManiac / oLaF - 2712 Mountain Drive Beverly Hills CA


5. Álomház csónakkal, mozgatható üvegtetővel, sőt(!) ha éjszaka zavartalanul szeretnénk az eget kémlelni akkor teljesen szét is lehet nyitni. Szellőztetni is nagyon egyszerű így :)

Prince William - My dream house


6. Az alábbi nyaralóhoz a LEGO 4996-os készlet adott ihletet a készítőnek. Kijelenthetjük nyugodtan, hogy messze túlszárnyalta az eredetit és egy apró részletekig kidolgozott házikót hozott össze! Gratulálok!

nuno2500 - Yellow Summer House


7. Kaliforniai stílusú modern ház, kocsifelhajtóval, Porschéval, medencével, körbe terasszal és kanyargó házfallal. Nem lehet belekötni.

davekaleta - 1007 Mountain Drive


A fenti hét házat bemutattuk a Facebook oldalunkon, most jöjjön 3 olyan amit eddig még nem láttatok.

8. Szintén egy "LEGO modern otthon" pályamű, jól áll neki a terepszín! A plate elemekből megépíteni a házat az elég aprólékos lehetett.

Rob Bender - Lego Mid-Century Modern House


9. Többszintes nagy családi ház, ahol vígan elférnek a nagyszülők, gyerekek, unokák.

CoolerTD - a big family house


10. Kivételesen két képet mutatok erről a házról, mert alapban is megállná a helyét, de ha megnézitek, hogy szétnyitható és milyen remekül van berendezve, kitalálva akkor megértitek! Hivatalos készletként is megállná a helyét, igaz 2-3 moduláris ház alapanyaga kellene hozzá. Összecsukva: 64x48 szétnyitva: 32x96 kocka a mérete.LegoManiac / oLaF - Family Home


10 + 1. Most pedig következzen a ráadás. Egy csendes ki hely a tengerparton, tudnék itt relaxálni, ki nem szeretne egy ilyent? :)

The Expendable - Architecture and Design


Ez az én listám, ha tudsz olyan épületet ami szerinted hiányzik innen, akkor küld el nekünk.


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.