Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

DotcommerceDay - az internetes vásárlás napja

2011.11.19. 09:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: DotcommerceDay, KockaMánia, hír

DotcommerceDay - 2011. november 24.

Az internetes vásárlás napján 2011. november 24-én a webáruházunkban megrendelt termékek házhozszállítása 10 000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!

Nézz körül nálunk:


LEGO nyereményjáték

2011.11.13. 11:40  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: KockaMánia, hír, nyereményjáték

A játék kezdete: 2011. november 1. vége: 2011. december 16. (éjfél)
Mi kell a részvételhez? Iratkozz fel a hírlevelünkre és megnyerheted a két nyeremény egyikét:

  • 1 db: 11 111 Ft értékű vásárlási utalványt
  • 1 db: 5% kedvezményt biztosító kupont

Sorsolás: 2011. december 17. - 16:00 majd utána eredményhirdetés.

medve.hu nyereményjáték

Ezen felül a indultunk a medve.hu játékában is, ahol felajánlottunk egy 33 333 Ft értékű vásárlási utalványt (ezt teljes egészben levásárolhatod). Ez jelenleg csak egy lehetséges ajándék, szavazz ránk, hogy bekerüljünk a TOP 100-ba és akkor 2012-ben kisorsolásra kerül a felajánlott nyereményünk!
Kattints, szavazz és osszd meg hogy a mi ajándékunk is benne legyen a 100-ban! Köszönjük!

2011.11.13. 22:50 - Jelenleg a 150. hely környékén vagyunk


Mi is az a KockaMánia?

2011.10.19. 17:10  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: 6

Cimkék: KockaMánia, hír

KockaMánia - kik vagyunk? Csapatunk

Simon Ágnes

Kedves feleségem, támogatóm, két rosszcsont anyukája, kritikusom és a KockaMánia adminisztrátora, ügyfélszolgálatosa. Vele fogsz telefonon beszélni, hozzá futnak be a megrendelések, leegyezteti az adatokat, intézi a csomagolást, a csomagok szállítókhoz történő kézbesítését és a rengeteg papírmunkát.
Gondoskodik róla, hogy a rendelésekkel ne legyen probléma.

Simon Benjámin

Ötletgazda, tulajdonos, webfejlesztő, geek, AFOL, a KockaMánia kitalálója, megálmodója és megvalósítója.
Az oldallal kapcsolatos technika kérdésekben (nem működik, nem találom, nem jött e-mail, stb.) én vagyok az illetékes.

Előzmények

Az úgy volt, hogy (csapjunk a közepébe) 15 de inkább 20 év kihagyás után a gyermekeink miatt (karácsony, születésnap) előkerült a LEGO. Tőlem már az első születésnapjukra is LEGO-t kaptak volna, DUPLO? minek az nekik? úgy is mindjárt kinövik gondoltam :) Ők azok egyébként:

Utólag azt gondolom, hogy igazából nem kicsit fellángolt bennem a gyermekkorom és az akkori játékélmenyek. Ez miatt én is legalább annyira ha nem jobban :) vágytam ezekre a készletekre.

Páromnak igyekeztem bebizonyítani, hogy márpedig a gyereknek tényleg szüksége van (tudjátok egészséges fejlődés meg minden :) az adott készletekre, végül beláttam, hogy majd 2 év múlva valóban. Megadtam magam és visszakanyarodtunk a DUPLO-hoz, kicsit nagyobb kockák de ezeket legalább nem fogják megenni. Így aztán kaptak DUPLO 4988 építkezést, 4977 tűzoltót, stb:

A kisebbik 3 éves Ő még néha DUPLO-val játszik, de egyre többet épít (inkább még csak rombol) LEGO repülőket is, amivel aztán állandóan csatázni kell. A nagy készleteket természetesen segítettük összerakni (pl: almafaház), de a mini CREATOR készletekkel órákig képes már játszani a nagyobbik fiú.

Újjászületés

Közben engem is szépen beszippantott a LEGO, böngésztem a készleteket, válogattam, gyűjtöttem mi lesz majd a karácsonyi, születésnapi ajándék, stb. Tavaly karácsonykor majdnem én is egy készletet kaptam :), de itt még erősen ellenálltam. Tavaszra tenném LEGO újjászületésem, beszereztem rengeteg készletet, fantasztikus volt újra játszani, kicsit gyereknek lenni. Innen nem volt megállás, rá kellett jönnöm még mindig szeretek legozni.

KockaMánia.hu

Sokat gondolkodtam és nézelődtem (itthoni és külföldi oldalakat) majd szépen lassan kezdett körvonalazódni az ötlet (mi legyen, miért, hogyan, stb. stb.) és kialakult az koncepció. 100% LEGO, bemutatók, végigjátszások, aukció, webáruház, stb. Körülbelül 1 évre előre megvan milyen fejlesztések lesznek a KockaMánián! Szeretnénk végigjátszásokat, új készletek bemutatóit készíteni, ezeket az élményeket pedig itt a blogon megosztani.

Pattintsátok be magatokat, indulunk!

KockaMánia / Benjámin


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.