Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

LEGO NINJAGO hamisítványok!

2012.08.22. 07:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: KLIKK, NINJAGO, hamisítvány

Tegnap a KLIKK csapata megosztotta ezt a képet amin egy hamisított NINJAGO látható. Egy az egyben másolták az eredeti készletet, LEGO logó van rajta, de nagyon silány minőségű, a minifigura például egy darabban van kiöntve (ez a kellemetlen meglepetés csak a kibontás után derül ki).


hamisított NINJAGO

Egy facebook rajongónk pár hete jelezte, hogy az egyik legnépszerűbb aukciós portálon hamisítvány NINJAGO terméket talált ("BELA" - ő nem a rajongónk hanem a bóvli gyártója). Próbáltam utánajárni, hogy mit lehet ez ellen tenni, de sajnos nem kaptam választ. Így nem marad más, mint az, hogy oda kell figyelni, hol, mit vásároltok! Mi csak és kizárólag eredeti LEGO készleteket forgalmazunk.

Az alábbi kép bal oldalán az eredeti NINJAGO készlet a jobb oldalán a "BELA" márkájú "NINJA" másolat látható:

eredeti NINJAGO vs. hamisított NINJA

A feltöltött termék "NINJAGO" szöveggel és bemutatóval van reklámozva, egyedül a "gyártó" résznél van egy kis turpisság "LEGO" helyett ugyanis "Egyéb" van megadva. Ebből arra következtetek, hogy a hirdető tudja, hogy ez nem eredeti LEGO (már, hogy ne tudná! nincs is rajta LEGO logó), így ez pedig már megtévesztés...

Virág Attila rajongónk konkrétan azt írta, hogy egy vásárban láttak hasonlót és a fia nem akarta elhinni, hogy hamisítványról van szó.


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.