Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

LEGO Mixels újdonság 2014-től

2013.07.31. 04:55  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Cartoon Network, Comic Con, LEGO 2014, LEGO 41500, LEGO 41504, LEGO 41508, LEGO Mixels, SDCC, sajtóközlemény, újdonság

A Cartoon Network és a LEGO Csoport új kreatív, saját gyártású termékcsoportot indít el Mixels néven. A Mixels elemei a tervek szerint 2014-től lesznek elérhetőek.


LEGO Mixels

A Cartoon Network és a LEGO Csoport közös vállalkozás keretében új, eredeti ötletre épülő, globális szórakoztató termék létrehozását jelentette be. A 2014-ben induló Mixels, a sokoldalú, családi termék két olyan világmárka új franchise kezdeményezése, amelyek élen járnak a gyerekeknek szánt termékek és tartalmak fejlesztésében. Az új vállalkozás többek közt animált tartalomból (elsősorban kisfilmek), gazdag digitális játékélményből és gyűjthető építőjáték koncepcióból áll.

A kreatív és váratlan fordulatokat tartalmazó történetek, amelyekben a Mixels szereplők legókockák módjára keveredhetnek egymással, a Cartoon Network csatornán és a www.cartoonnetwork.com weboldalon lesznek láthatók. Az elérhető áron kínált, gyűjthető minifigurák bevezetésére három fázisban kerül sor 2014-ben, de eredeti mobilalkalmazás formájában is megelevenedik a Mixels világa. A Mixels a gyermekek szórakoztatásában vezető szerepet betöltő Cartoon Network és a kreatív, minőségi játékairól világszerte közismert LEGO Csoport közös produktuma. A két vállalat akkor fogott össze, amikor a Cartoon Network Studios olyan új eredeti tartalmat kívánt alkotni, amely a LEGO® játékok sajátosan nyitott világán alapszik, miközben a LEGO Csoport éppen egy aprócska lényekre épülő koncepción dolgozott: így született meg a Mixels. Magát a szellemi terméket tartalomfejlesztők, tervezők és animátorok nemzetközi csapata alkotta meg: Los Angelestől és Atlantától kezdve San Diegón és Connecticuton keresztül Dániáig a világ legkülönfélébb tájairól érkeztek az ötletek.


LEGO 41500 Mixels - Flain


LEGO 41504 Mixels - Seismo


LEGO 41508 Mixels - Volectro

Új alkatrészek

Az új Mixels témával érkezik néhány új alkatrész is: nagy szemek, kis gömbcsuklók (a mostani nagyok helyett ezzel részletgazdagabb alkotásokat lehet majd készíteni negyedakkora helyen), sárga növény (Volectro haja), körmök? (Flain lábán látható fehér elem).

Vélemény

Én kicsit szkeptikus vagyok ezzel az újdonsággal kapcsolatban, de nem én leszek a célközönség. A felnőtt rajongók az új alkatrészek miatt felkaphatják, de a végső "döntés" a gyerekek kezében van, ha nekik bejön és tetszik lehet, hogy rengeteg Mixels karaktert ismerhetünk majd meg, a gyűjthető minifigurákhoz hasonlóan.


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.