Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO Blog

Scorpicore bemutatja: A vízimalom

2013.12.31. 00:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: scorpicore, tájkép, víz, vízimalom

Scorpicore egyik korábbi LEGO alkotását a "The Outpost"-ot bemutattuk már, most pedig nézzük meg a legfrissebb "vízimalom" című építményét.


Scorpicore - Vízimalom


Mint derült égből villámcsapás - merült fel bennem egy új ötlet. Szeretek különlegesebb, vagy érdekesebb középkorba illő épületeket megépíteni, így jött egy vízimalom ötlete. Még mielőtt elkezdtem volna, körülnéztem az interneten, milyen alkotások születtek ebben a "témában". Szerencsére, nem volt túl sok, és amik voltak, azok sem olyanok voltak, amik nekem tetszettek volna, vagy olyan amilyet én építettem volna.

Így még aznap este megcsináltam a szortírozást. Másnap nekiláttam, elkészítettem az alaptáblát, majd a sötét szürke elemekkel megemeltem a "talajt". Helyet hagytam a folyónak, majd a sötét szürke elemet lefedtem zöld táblákkal, és lekerült a ház alapja. Ezt követően kiépítettem a folyót, és megcsináltam a domboldalt. Aztán jött a ház, ám sajnos a sok apró elemből a végére kifutottam, így trükköznöm kellett a szép végeredményért.

Miután a ház elkészült megépítettem a két fát, és elkezdtem telepíteni a növényzetet. Ám nem voltam elégedett, de már aznap nem akartam foglalkozni vele. A rá következő napon megépítettem a kis hidat - amit azelőtt hiányoltam a látképből - a fákat újraépítettem és átrendeztem. A maradék növényzetet kiraktam. Kikerültek a figurák, az állatok, hordók, meg néhány virág.


Scorpicore - Vízimalom

Szerencsére jól ment az építés, és így nagyjából 10 óra alatt elkészült. Az építés során szinte minden sötétszürke és zöld elememet felhasználtam. Így hozzávetőlegesen 1400 elem felhasználásával készült (csak a növényzet 400 elem).


Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.