Kockamania

Információ

KockaMánia.hu LEGO blog: bemutatók, hírek, végigjátszások, stb.

Google+

Ez zajlik a Facebookon

iKockaMania LEGO mobilon

Főoldal LEGO BlogiKockaMania 50 000 letöltés felett!

iKockaMania 50 000 letöltés felett!

2013.06.02. 20:00  |  Szerző: Benjámin  |  Hozzászólás: nem érkezett még hozzászólás

Cimkék: Android, KockaMánia, iKockaMania, iPad, iPhone, mobil

Nagy nap volt a tegnapi: az iKockaMania mobil alkalmazásunk átlépte az 50 000 telepítést (iOS, Android letöltés) és megérkezett a hivatalos LEGO 10236 - Star Wars Ewok™ falu bejelentés.


iKockaMania - LEGO kocka a zsebben (fotó: David)

iKockaMania iOS, Android

2012. október 26-án jelent meg az iOS verzió majd nem sokkal később az Android-os változat is elkészült. Az alkalmazásunk nemzetközi viszonylatban is egyedülálló ezt bizonyítja az elért 50 000 letöltés, a világ minden tájáról érkező látogatók és a havi szinten több ezer egyedi felhasználó.

LEGO hírek és képek

Az alkalmazás hírek részében a blogunk teljes egészében elérhető, sőt a jövőben várhatóan egyedi tartalmak is lesznek ami csak mobilon fog megjelenni. A képek modulban egyedi, általunk válogatott alkotásokat osztunk meg, eddig több mint 570 képet publikáltunk.

Jövő

Szeretnénk több angol nyelvű tartalmat, ehhez szerkesztőket keresünk érdeklődni itt lehet. Hamarosan új alkalmazással is jelentkezni fogunk, sőt lehet, hogy többel is. Gőzerővel dolgozunk!

Megosztás, LIKE

Ismered, használod az alkalmazásunkat? vagy csak most hallottál róla először? Segíts nekünk, hogy még több emberhez eljusson és nyomj a megosztásra vagy LIKE-old a bejegyzést! Nagyon köszönjük!

You know, you use the app? or just heard about it first? Help us to reach even more people and click the LIKE button, or SHARE! Thank you very much!


Tetszett a poszt? Oszd meg Te is! Köszönjük!
Hozzászóláshoz lépj be, vagy regisztrálj.

Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.