Kockamania

Főoldal InformációkAdatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat


A weblap üzemeltetője, a KockaMánia.hu Kft. (1091 Budapest, Üllői út 183. 2/9) a lap üzemeltetése során tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát és mindenben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint jár el. A törvény által előírt tájékoztatási kötelezettségnek az alábbiakban teszünk eleget.

A regisztráció során megadott személyes adatok

A regisztrálás során olyan adatokat ad meg számunkra, amelyek az Avtv. 2. § 1. pontjában foglalt meghatározás szerint személyes adatoknak minősülnek. Az adatok megadása önkéntes, azok vonatkozásában az adatkezelő a KockaMánia.hu Kft. (1091 Budapest, Üllői út 183. 2/9), amely az adatok kezelése során adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Az adatok kezelésének célja, az oldal szolgáltatásainak igénybevétele, a távollevok között kötött szerzodés teljesítésének lehetové tétele, illetve, hogy fejleszthessük szolgáltatásunkat.

A regisztráció során felvett adatokat kizárólag a megjelölt célból és szolgáltatásunk fejlesztése végett tároljuk és használjuk fel, azokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. A Felhasználási feltételek szerint meghatározott esetekben jogunk van az azonosító (s ezzel az Ön által megadott személyes adatok) törlésére ill. az azonosító inaktívvá állítására. Ezen adatkezelésekhez jelen Adatvédelmi nyilatkozat tudomásulvételével hozzájárul.

A regisztráció során az Avtv. 2. § 2. pontja szerint különleges adatok (a faji eredetre, a nemzeti, nemzetiségi és etnikai hovatartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más meggyőződésre, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre, valamint a büntetett előéletre vonatkozó személyes adatok) megadását nem kérjük.

A regisztráció során megadott adatokat a rendszer segítségével bármikor helyesbítheti és törölheti is. Az adatkezeléssel kapcsolatos bármely kérdését az címen várjuk; a beérkező kérdésekre munkatársunk a lehető leghamarabb megadja a választ.

Aktivitásra vonatkozó adatok

A szolgáltatásunk használatával kapcsolatos adatokat a Felhasználási feltételek 3. pontja szerint rendszerünk rögzíti. Ezen adatokhoz kizárólag egyedi azonosító és jelszó segítéségével a felhasználó, valamint az oldalt üzemeltető KockaMánia.hu Kft. fér hozzá. Az adatkezelés célja a Felhasználási feltételek által meghatározott szolgáltatások biztosítása; az adatokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. Jelen Adatvédelmi nyilatkozat tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulását is jelenti. Az aktivitásra vonatkozó adatok törlését az 1. pont szerint végezheti el: az aktivitásra vonatkozó adatok a regisztráció során megadott személyes adatai törlésével együtt törlődnek.

Forgalmi adatok

A weboldal használata során egyes adatok (böngészőjének típusa, az Ön által használt számítógép IP-címe, stb.) naplófájlban rögzülnek. A naplófájlban található adatok - amennyiben azok meghatározott természetes személlyel összefüggésbe hozhatók - személyes adatnak minősülnek. A forgalmi adatok kezelésének célja a weblap ill. szolgáltatásunk fejlesztése. A naplófájlhoz ill. az abból statisztikai célból készült adatokhoz csak Ön és az oldal üzemeltetője fér hozzá; azokat előzetes engedélye ill. a törvényben meghatározott esetek kivételével sem a hirdetők, sem más harmadik személyek számára nem tesszük hozzáférhetővé, valamint magunk sem használjuk fel a fent megjelölt céltól eltérő módon. Jelen Adatvédelmi nyilatkozat tudomásulvétele ezen adatkezeléshez való hozzájárulását is jelenti.

Google Analytics Alternative

ClickyCopyright © 2011-2018 KockaMánia.hu
LEGO®, DUPLO® logók a LEGO Group védjegyei.