Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
245 - 676
Termék jellege

LEGO® Speed Champions

Vigyázz, kész, rajt! A LEGO® Speed Champions-készletekkel a versenyautók minden rajongója a vezetőülésben érezheti magát – mégpedig a legismertebb istállók járműveinek a volánja mögött. A LEGO Speed Champions ajánlatai között olyan népszerű márkák szerepelnek, mint a Ferrari, a Lamborghini, a McLaren vagy a Porsche, illetve a versenypályákon felbukkanó többi klasszikus modell. A készletekhez extrák is járnak, például teljes szerelésbe öltözött pilóták minifigurái, cseredísztárcsák és további egyedi autós kiegészítők, amelyekkel a gyerekek igazán személyre szabhatják a modellt. A lányoknak és fiúknak szóló játékok az órákig tartó versenyzés és építés mókáját kínálják. Bármelyik kiváló ajándék lehet születésnapra vagy karácsonyra, felnőtteknek és 6 évesnél idősebb gyerekeknek egyaránt. Ha még több száguldó autómodellre is kíváncsi vagy, nézd meg az F1® játékaink választékát.


14termék114

LEGO® Speed ​​Champions játékok.


Vigyázz, kész, rajt! A LEGO® Speed ​​Champions a versenyautók szerelmeseit ülteti a vezetőülésbe az ismerős versenytársak valósághű járműmodelljeivel. A LEGO® Speed ​​Champions modellek olyan népszerű márkákkal találkoznak, mint a Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche és még sok más, miközben más klasszikus dizájnokkal együtt közelítik a pályát. Születésnapokra és különleges alkalmakra is nagyszerű ajándékokat készítenek felnőtteknek és 6 év feletti autó imádó gyerekeknek.

A LEGO Speed ​​Championsrol.


A LEGO 2015 elején hozta létre ezt a még nagyon fiatal de igen csak sikeres kategóriát!
A LEGO® Speed ​​Champions autós játékkészletek autentikus, valósághű játékautókat tartalmaznak, amelyek lángra lobbantják a gyerekekben a vezetés és a versenyzés iránti szenvedélyt. A gyerekek – és az autómániás felnőttek – imádni fogják klasszikus autók, sportautók, tartós autók, versenyautók és ikonikus autók, valamint kreatív játékra inspiráló modellek gyönyörűen részletezett LEGO
másolatait építeni. Ezek az építőjátékok ideálisak a vezetési álmok eljátszására a barátok és a családtagok elleni versenyeken, valamint nagyszerű ajándékötlet a rajongóknak és a gyűjtőknek.


Hiteles, valósághű, megépíthető LEGO autók.


A LEGO® Speed ​​Champions gyerekjátékok autentikus, valósághű, megépíthető autókat tartalmaznak olyan ikonikus márkáktól, mint a Bugatti, Aston Martin, a McLaren, a Mercedes-AMG és a Mercedes-AMG Petronas Motorsport, valamint a vadonatúj Ferrari, Lamborghini, Ford és Porsche modellek.
Építsd meg és készítsd fel az autókat a versenyre, majd hagyj magad mögött mindenkit, hogy neked lobogjon a kockás zászló. Ezekkel a valósághű és villámgyors autókkal gyermeked valóra válthatja versenyzésről szőtt álmait.
Milyen korúaknak szól a LEGO Speed Champions?


A LEGO Speed Champions készletek remek ajándék minden gyermeknek és felnőttnek, akik imádják a szuper autók valósághű másolatait megépíteni és megcsodálni!
Melyik a legjobb LEGO Speed Champions készlet?


Mindegyik LEGO készlet fantasztikus! Van aki az ízlése, tetszése alapján választ Speed Champions modelt. És vannak akik márkahűségből döntenek kedvenc modelljük mellett!
Csak fiúknak való a LEGO Speed Champions kategória?


Nem! A lányok épp úgy szeretik a versenypályát és a jó kocsikat! Minden autó és sebességimádó fiúnak és lánynak egyaránt fantasztikus ajándék ötlet lehet!
Válaszd ki itt az oldalon a neked legmegfelelőbb Speed Champions szettet és kezdődhet is a verseny!
Jó legózást kíván Neked a Kockamánia. hu csapata!

 

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.