Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
65 - 868
Nem
Termék jellege

LEGO® Minecraft

Keltsd életre a Minecraft világát a LEGO® Minecraft® játékokkal. A virtuális világ valósághű minifiguráit és ikonikus pixeles részleteit tartalmazó Minecraft-készleteink a legjobb ajándékok a 6 évesnél idősebb gyermekek és a felnőtt minecraftosok számára is. Akár saját épületeket tervezel, akár creepereket, lombházakat és egyéb helyeket alkotsz újra a játékból, ezeket a Minecraft-építőkészleteket újra és újra megépítheted, hogy a játék soha ne érjen véget. Fedezd fel a Minecraft végtelen világát, és tökéletesítsd építészi készségeidet ezekkel a gyűjthető, fiúknak és lányoknak szóló játékokkal.


21termék120
21termék120

Mi is az a LEGO® Minecraft™?...

LEGO® Minecraft®játékok és ajándékok. 


Az egyik legnépszerűbb és legjobban kedvelt LEGO kategoria a fiatalok körében a LEGO® Minecraft®!


Keltsd életre a Minecraft világát a LEGO® Minecraft® játékokkal.

A virtuális világ valósághű minifiguráit és ikonikus pixeles részleteit tartalmazó Minecraft-készleteink a legjobb ajándékok a 6 évesnél idősebb gyermekek és a felnőtt minecraftosok számára is.

Akár saját épületeket tervezel, akár creepereket, lombházakat és egyéb helyeket alkotsz újra a játékból, ezeket a Minecraft-építőkészleteket újra és újra megépítheted, hogy a játék soha ne érjen véget.

Fedezd fel a Minecraft végtelen világát, és tökéletesítsd építészi készségeidet ezekkel a gyűjthető, fiúknak és lányoknak szóló játékokkal.

A LEGO® Minecraft®-ról:


Fedezd fel a LEGO® Minecraft® világát, és emeld át a valóságba az egyik legnépszerűbb videójátékot....

Az autentikus Minecraft karakterek mellett a kockáink is megragadják a kreatív építőjáték összes akcióját és történetét, és egyenesen (vagy inkább „szögletesen”) a gyerekek kezébe adják azokat.

Minecraft® akció és kaland – a valós világban!


A képernyőn látható Minecraft® blokkok kézzelfogható LEGO® kockákká való átalakulása új szintre emeli a gamerek kreatív játékát. Az online játék népszerű karaktereinek, lényeinek, mobjainak és helyszíneinek segítségével a LEGO Minecraft készletek új szintre emelik a Minecraft játékot.

Minden megvan benne, ami olyan varázslatossá teszi a Minecraft® játékot – és még oly sok minden más is!


A LEGO® Minecraft® készletekben minden olyan dolgot megtalálsz, ami az online játékban annyira magával ragadó. Kifejezetten úgy tervezték, hogy produktív, közös játékra inspiráljanak, hiszen telis-tele vannak színes karakterekkel, lenyűgöző teremtményekkel és rejtett meglepetésekkel is...

Ajándékok Minecraft® rajongóknak


A kézzelfogható szórakozást, valamint a végtelen, kreatív kalandokat nyújtó LEGO® Minecraft® készletek nagyszerű ajándékok gyerekeknek – a Minecraft gamereknek és azoknak is, akik nem játszanak a játékkal.

Jól ismert Minecraft® karakterek, akiket a gyerekek imádnak.


A legtöbb gyerek már mindent tud a Minecraft® játékról. Így amikor kibontják LEGO® Minecraft készletüket, azonnal felismerik a karaktereket és megértik a játékot, ez pedig maximális örömmel tölti el őket, hiszen hosszantartó játéklehetőségek várnak rájuk.


Gondolkodj kockasémák nélkül!


Ha színtiszta kreativitásról van szó, nem sok minden képes felülmúlni LEGO® Minecraft® készleteinket. A gyerekek imádni fogják a jellegzetes Minecraft humort és designt az új, óriási épületeinkben, amiket a Minecraft univerzum legnépszerűbb állatai inspiráltak!

Játékon keresztüli készségfejlesztés


A LEGO® Minecraft® készletek széles választéka rengeteg helyzetet ölel körül, amiket úgy terveztek, hogy segítsék a hosszútávú fejlődési készségek elsajátítását: építés és játék közben a finommotoros készségeket, a sok-sok szereplővel való játék során a társas és érzelmi tudatosságot, valamint a Minecraft világok megépítéséhez szükséges kreativitást, ami olyan határtalan, akárcsak a gyerekek képzelete.


A gyerekek építés közben játékosan beleélhetik magukat az egyes helyzetekbe, szerepjátékokat eljátszva, saját kreativitásukat hozzáadva, rendkívűl jól fejleszthetik saját fantáziájukat is!

Hol tudod beszerezni a legmenőbb LEGO® Minecraft™ készleteket?

Természetesen itt nálunk is válogathaszt, és kiválaszthatod a számodra legszuperebb szetteket!

Ismerkedj meg a LEGO® Minecraft™ szereplőkkel!


A LEGO® minifigurák széles választéka között a Minecraft™ szereplők egész kincstára vár rád.

Az aranyos kisbárányoktól kezdve a csontvázlovasokig, ezek a gyűjthető játék szereplők egytől egyig nagyszerűek a játékhoz és kiállításhoz, emellett varázslatos karácsonyi vagy születésnapi ajándékok lehetnek a Minecraft rajongók bármely korosztályának.

Steve
A Minecraft rengeteg történetnek és hősnek ad otthont, ilyen Steve is. Alexhez hasonlóan, ő is szívós kutató és kreatív építőmester, aki mindig kész egy nagy kalandra.

Alex
Minden jó történetnek kell egy hős. Pont, mint Alex. Kreatív, kutató fenegyerek, aki mindig kész az új kalandokra.

Zombi
A zombik lassúak és bosszantóak, de a világ nem lenne ugyanaz nélkülük. Szóval ismerd el az érdemeiket egy kicsit és ne légy túl szigorú hozzájuk! De ne hagyd, hogy elkapjanak!

Bevégző
A bevégzők titokzatos lények. A teleportálás képességével rendelkezve, ezek a mobok mindenfelé mászkálnak és blokkokat rendeznek át, ahogy kedvük tartja.

Creeper™
A Creeperek robbanékonyak és UTÁLATOSAK! Fogadj meg egy tanácsot – ha megpillantasz egyet, fuss! Még egy jó tanács –ha meghallod egy égő gyújtózsinór sercegését, akkor fuss még gyorsabban! :-)



Fantasztikus LEGO® Minecraft® kalandos szórakozást kíván neked a Kockamánia.hu csapata! :-)

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.