Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

21037

LEGO® House

ARCHITECTURE
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
LEGO® House
Rendelhető
21037
774
12+

Élvezd a kreativitást, az innovációt és a világ legnépszerűbb kockáját a LEGO® Ház bámulatos modelljével! A dániai Billundban található kézzelfogható, értelemmel felfogható élményközpont a játékos tanulási tevékenységek gyűjtőhelye, ahol a mindenféle korú látogatók és a LEGO rajongók elmerülnek a felülmúlhatatlan LEGO élményben.

25 990 Ft
Termék ismertető

Ez a részletesen kidolgozott modell a 21 egyedi, egymásba fonódó, kocka alakú szobájával, az áttetsző homlokzatokkal, amelyek lehetővé teszik, hogy a fény áthatoljon azegész épületen, a sokszínű tetővel, a tetőteraszokkal és az óriási, külső lépcsőkkel, megragadja az építmény szembeszökő, fantáziadús architektúráját. Ha leveszed a kocka alakú zárókő jellegű tetőrészt, hozzáférsz a nyilvános térhez, amelyen láthatod a nagy lépcsőt és a LEGO Kreativitás fáját.

  • Az igazi építészeti mérföldkő, a LEGO House LEGO® Architecture változata.
  • A készletben vár rád 21 egyedi, egymásba illeszkedő, kocka alakú szoba, áttetsző homlokzatelemek, sokszínű tetőrészek és egy hatalmas, külső lépcső is.
  • Ha leveszed a kocka alakú zárókőjellegű tetőrészt, hozzáférhetsz a nyilvános beltérhez, melyet a lépcsők és a LEGO Kreativitás fája tesz teljessé.
  • A készlet tartalmaz egy dekoratív „LEGO® House“ feliratú névtáblát is.
  • A mellékelt füzet információkat tartalmaza tervezésről, az építményről és az épület történetéről (angol és dán nyelven.)
  • A LEGO® Architecture olyan LEGO építőelemekkel ünnepli az építészet világát, melyeket az utazás, az építészet, a történelem és a formatervezés iránt érdeklődőknek fejlesztettek ki.
  • Ebben a készletben több mint 770 LEGO® elemet találsz.
  • A készlet több mint 6 cm magas, 22 cm széles és 19 cm mély.
Adatok
Téma
ARCHITECTURE
Korosztály
12
Elemek száma
774
Gyártó
Lego
Videó

Vélemények
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.