Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

LEGO Lord of the Rings™

Alkosd meg és éld át újra az ikonikus középföldi pillanatokat a LEGO® Lord of the Rings™ készletekkel. Akár új, akár szenvedélyes régi vagy egyszerű rajongó vagy, csatlakozz a jók és rosszak közti hősies harchoz. A Gyűrűk Ura mesevilágát legendás könyvek és filmek örökítik meg. Mostantól ebbe a világba tartozik az új A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi című TV-sorozat is. Ezeket a 10 évesnél idősebb gyerekeknek és felnőtteknek való, Lord of the Rings témájú ajándékokat és játékokat a mítikus helyszínek és az olyan ikonikus szereplők inspirálták mint Frodó, Gandalf™ és Aragorn™. Fedezd fel a következő értékes LEGO® BrickHeadz™ Lord of the Rings™ karakterfigurákat, az Arkenkőhöz hasonló nagyszerű ajándékokat és egyebeket.


1termék11
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.