Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
24 - 6 163
Termék jellege

LEGO Ninjago

Állj be Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay és Cole csapatába, győzzétek le az ellenséget, és váljatok nindzsákká a LEGO® NINJAGO® készletekkel, melyekből kitűnő ajándék is válhat születésnapra, mindenféle ünnepre és más különleges alkalomra. NINJAGO® készletek felnőtteknek, valamint 4 évesnél idősebb fiúknak és lányoknak szóló játékok. A NINJAGO® A Spinjitzu mesterei TV-s produkció és a LEGO® NINJAGO® mozifilm rajongói csatlakozhatnak a spinjitzu mestereihez, hogy együtt védjék meg NINJAGO® City városát a gonosz betolakodóktól, és fantasztikus NINJAGO® játékokat, robotokat, minifigurákat, harci járműveket, motorbicikliket, sárkányokat, nindzsa templomokat és épületeket építsenek. Saját lenyűgöző akciófilmes jeleneteid megépítése kimeríthetetlen kalandokat ígér e kincsekkel teli világban, ahol egyedi történeteidet is megalkothatod.


37termék120
37termék120

Lépj be a LEGO NINJAGO® világába és válj igazi NINJAGO mesterré! Részletek..


LEGO NINJAGO® témájú építőjátékok és ajándékok.


Állj be Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay és Cole csapatába, győzzétek le az ellenséget, és váljatok nindzsákká a LEGO® NINJAGO® készletekkel, melyekből kitűnő ajándék is válhat születésnapra, mindenféle ünnepre és más különleges alkalomra.

NINJAGO® készletek 4 évesnél idősebb fiúknak és lányoknak szóló LEGO építőjátékok.

A NINJAGO® A Spinjitzu mesterei TV-s produkció és a LEGO® NINJAGO® mozifilm rajongói csatlakozhatnak a spinjitzu mestereihez, hogy együtt védjék meg NINJAGO® City városát a gonosz betolakodóktól, és fantasztikus NINJAGO® játékokat, robotokat, minifigurákat, harci járműveket, motorbicikliket, sárkányokat, nindzsa templomokat és épületeket építsenek.

Saját lenyűgöző akciófilmes jeleneteid megépítése kimeríthetetlen kalandokat ígér e kincsekkel teli világban, ahol egyedi történeteidet is megalkothatod fantasztikusan megtervezett és részletesen kidolgozott LEGO NINJAGO segítségével.

LEGO NINJAGO szereplők: 


LEGO NINJAGO® Minifigurák.


NINJAGO® nindzsacsapatának tagjai Kai, Lloyd, Zane, Nya, Jay és Cole, valamint ősi mentoruk, Wu mester, aki segít nekik kiaknázni az egyéni képességekben, az erőben és a fegyelemben rejlő lehetőségeket. A hősies csapat szerepjátékra inspirálja és izgalmas kalandokba hívja a gyerekeket.

Kai
A vörös páncélba öltözött, kardforgató Kai a Tűz nindzsája és a NINJAGO csapat harcosainak egyik vezetője.

Igazságérzetével és bátorságával kiváló ügyességgel vezeti a nindzsák csapatát.

Kai – a perzselően elszánt Tűz nindzsa!
Magabiztos, lobbanékony, elszánt és bátor.

Kai egy erős szereplő a LEGO® NINJAGO® hősei között. Ha valamit elhatároz, addig nem áll meg, amíg el nem érte célját. Makacssága miatt Kai néha bajba kerül, de szilárd igazságérzete csodálatra méltó.

Nya

Nya a Víz nindzsájaként a víz elemi erejét veti be a NINJAGO szigetét megszálló gonosz erők elleni harcban.

Kai húgaként és a csapat egyetlen női tagjaként merészségével és erejével vívta ki társai tiszteletét.

Nya – a Víz elemi mestere!


Nya egy erős nő, akit erős önbizalom és lenyűgöző báj jellemez. A nindzsa csapat egyetlen női tagjaként eleinte meg kellett küzdenie az elismerésért, és igyekezett egy eltérő személyiséget létrehozni, hogy észrevegyék és megbecsüljék.

Lloyd
Bár Garmadon mester fiaként született, Lloyd úgy döntött, hogy másik utat választ, és beteljesíti a sorsát, hogy a Zöld Nindzsává és a Spinjitzu nagymesterévé váljon.

Egy bölcs és inspiráló vezető.

Lloyd – az Energia elemi mestere!


Az első Spinjitzu mester unokájaként, aki megalkotta a NINJAGO® birodalmat, Lloydnak az volt a sorsa, hogy a Zöld nindzsává váljon. Ám rosszcsont gyermekként majdnem a helytelen utat választotta, és gonosz apjához, Garmadonhoz hasonlóvá vált.

Zane
Zane az első, Dr. Julien által létrehozott nindroid, vagyis robot nindzsa.

A Jég nindzsájává fejlődött és a csapat kulcsfontosságú tagja lett.

Rettenthetetlen harcos, aki arra kötelezte magát, hogy segítsen másoknak és megőrizze a békét. Zane – a Jég elemi mestere!
Zane egy Nindroid (robot nindzsa), akit Dr. Julien teremtett a rejtett, nyírfaerdei műhelyében.

Dr. Julien fiaként nevelte Zane-t, akinek rengeteg hasznos élettapasztalatot megtanított, majd Zane elnyerte a Jég erejét miután egy öregember, a Jég elemi mestere váratlanul meglátogatta egyik éjszaka.

Cole
Cole nem volt hajlandó a táncosként dolgozó apja nyomdokaiba lépni, helyette inkább elszegődött nindzsatanoncnak Wu mester mellé.

A föld elemet uraló Cole-t erejéért és bátorságáért tisztelik.

Cole – a Föld elemi mestere!


Cole énekesekből és táncosokból álló családba született, ezért apja gyermekkorában előadó-művészeti iskolába küldte, hogy beletanuljon a szakmába. A szórakoztatóipar azonban nem volt Cole-nak való, így titokban elment, hogy saját kezébe vegye sorsát.

Jay
A Villám elemi erejét forgató fürge és örökmozgó nindzsa, Jay hatalmát arra használja, hogy diadalmaskodjon a csatákban.

Természetéből adódóan vicces karakter, aki vicceivel és mókás egyéniségével mosolyt csal társai arcára.

Jay – az imádni való Villám nindzsa!


A híres színész, Cliff Gordon fiaként született Jay-t már kisbaba korában elhagyták a szülei. Szerencsére egy roncstelep feltalálói és tulajdonosai, Ed és Edna Walker örökbe fogadták őt, és sajátjukként nevelték.

Garmadon
Az első Spinjitzu mester fiának, Garmadonnak teljesen másképp alakult az élete, mint bátyjának, Wunak, aki tovább folytatta a nindzsahősökből álló csapat kiképzését.

Gyermekkorában megmarta a Nagy Zabáló, aki gonoszsággal mérgezte meg, így egy pusztításra éhes hadúr vált belőle.

Garmadon – a gonoszsággal fertőzött nindzsa!

Mi az a LEGO® NINJAGO®?


A LEGO® NINJAGO® a gonosz erőivel szembeszálló nindzsa hősök csapatáról szóló, gazdag meseuniverzum.

A tv-sorozattal is rendelkező téma olyan motívumokat jelenít meg, mint a hűség, a barátság és az egyének képességeinek kibontakoztatása, miközben remek szórakozást is nyújt a fiataloknak.

A LEGO® NINJAGO® világ olyan klassz erővel bír, amitől a gyerekek felállnak a képernyők elől, és elmerülnek egy lebilincselő fantáziavilágban, ahol nindzsahőseikhez csatlakozva megküzdhetnek a gonosztevőkkel, miközben a fantasztikus NINJAGO játékkészletek széles kínálatával játszanak.

A gyerekek eldönthetik, hogy a régóta tartó és népszerű NINJAGO TV sorozat akcióit játsszák el a robotokkal, sárkányokkal, repülőkkel, járművekkel és templomokkal, vagy szabadjára engedik a képzeletüket, és vadonatúj történeteket találnak ki.

Mikor jelent meg először a NINJAGO?


A NINJAGO először 2011-ben jelent meg építőkészletekkel és a NINJAGO: A Spinjitzu mesterei televíziós műsor debütálásával. Azóta minden évben újdonságokkal jelentkezik.

A NINJAGO-készletek más LEGO-építőkészletekkel is kombinálhatók?


Igen. Minden NINJAGO-készlet kombinálható más LEGO-építőjátékokkal.


Mi az a Spinjitzu?


A Spinjitzu egy harcművészet, amely a NINJAGO világában létezik. Ez magában foglalja azt, hogy valaki pörgés közben lelki és fizikai egyensúlyát felhasználva elemi energiával tornádót kelt.

Ennek a képességnek a használata az, ami megkülönbözteti a nindzsákat másoktól a NINJAGO világában.

A Spinjitzu elsajátítása kulcsfontosságú lépés ahhoz, hogy valaki teljesen ki tudja használni képességeit. Amint valaki eléri ezt azzal, hogy minden őt visszatartó érzelmi akadályt leküzdött, a lehető legtöbb elemi erőhöz férhet hozzá.


Kik azok a NINJAGO-hősök?


A NINJAGO főszereplője egy csapat fiatal nindzsa. Köztük van Kai, a Tűz nindzsája; Zane, a Jég nindzsája; Jay, a Villám nindzsája; Cole, a Föld nindzsája; Nya, a Víz nindzsája; és Lloyd, a hatalmas Zöld Nindzsa.


Kicsoda Wu mester?


Wu mester a nindzsacsapat ősi mentora. Azt tanítja nekik, hogy higgyenek önmagukban, legyenek erősek és fegyelmezettek.


Mik azok az aranyfegyverek?


A Spinjitzu négy aranyfegyvere négy nagy hatalmú tárgy, amelyek visszaszerzése Jay, Cole, Kai és Zane feladata első kalandjuk során.

Hogyan fogja a gyereked megtanulni a nindzsává válás módját?


Ajándékozz neki születésnapra, karácsonyra, vagy bármilyen alkalomra LEGO® NINJAGO készletet!

Kreativitása, kézügyessége és fantáziája is remekül fejlődik, miközben a LEGO® NINJAGO elemekből megépíti kedvenc játékait!
Az építés pillanatától kezdve a gyerekek egy fantáziabeli világba léphetnek be, ahol kedvenc szereplőik bőrébe bújva gyakorolhatják (és tökéletesíthetik) nindzsaképességeiket, és akár szerepjátékokat is eljátszva, saját megálmodott történeteiket is megeleveníthetik.


Hol tudok LEGO NINJAGO-termékeket vásárolni?


Ide kattintva is elérhetőek a legszuperebb  LEGO NINJAGO készletek!


Légy Te is LEGO® NINJAGO rajongó és válj igazi NINJAGO mesterré!


Szuper élményeket kíván neked a Kockamánia.hu  csapata!A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.