Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
140 - 1 000
Nem
Termék jellege

LEGO Classic

Bármit megalkothatsz, amit csak el tudsz képzelni ezekkel a hatalmas LEGO® Classic kockakészletekkel, melyek tele vannak LEGO® darabokkal, például kerekekkel, ablakokkal, szemekkel, falevelekkel, zászlókkal, emelőkarokkal – és persze magukkal az ikonikus kockákkal. Minden készlet új lehetőséget kínál arra, hogy valami igazán eredetit tervezz és építs. Az utasításokban találsz néhány ötletet a kiinduláshoz, amelyekkel belerázódhatsz az építésbe, mielőtt nekivágnál a saját kalandjaidnak. Építs hatalmas járműveket, apró állatokat – vagy valami teljesen egyedit a kettő kombinációjából. Az összes készlet kombinálható egymással, így teljesen szabadjára engedheted a képzeletedet. Rakj össze egy tekintélyes LEGO® kastélyt, szedd szét, majd építs a kockákból tomboló szörnyeket. Az alkotásnak semmi nem szab határt, így legyen szó felnőttekről vagy gyerekekről, mindenki talál magának valamit. A készletek nagyszerű, 4 évesnél idősebb lányoknak és fiúknak szóló játékok, amelyek fejlesztik az önbizalmat és a kreativitást.


18termék118
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.