Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
137 - 810
Termék jellege

LEGO Jurassic World

Fedezd fel az ikonikus filmeket a lányoknak, fiúknak és felnőtteknek való LEGO® Jurassic Park és LEGO® Jurassic World játékainkkal. Klassz járműveket, a hős szereplők LEGO minifiguráit, legendás épületeket, laboratóriumokat, tudományos felszerelést és egyebeket találsz bennük. Jurassic World LEGO készleteink telis-tele vannak mindenféle alakú és méretű játék dinoszauruszokkal a triceratopsztól kezdve a velociraptoron át a T-rexig. Így ezek a LEGO készletek órákig tartó mókát biztosítanak akár a Jurassic Park filmek rajongóinak, akár a paleontológiai készségeiket fejleszteni vágyó, ifjú tudóspalántáknak. Gyűjts össze több készletet, és alkosd meg a saját, LEGO kockákból épült Jurassic Parkodat.


14termék114
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.