Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Elemek száma
58 - 498
Termék jellege

LEGO Gabby babaháza

Keltsd életre Gabi, Pandi Pajti és macskabarátai kalandjait a LEGO® Gabby babaháza játékokkal és játékkészletekkel. Gabi minden nap egy új meglepetést csomagol ki, a 4 évesnél idősebb gyerekeid pedig már nem csak a képernyőn élhetik át ezt a varázslatot! Gabi varázsfülei a babaházába repítik őt, ahol meglepetésekkel teli kalandokat él át aranyos macskabarátaival. Alkosd újra a népszerű TV-sorozat jeleneteit, vagy ösztönözd gyermekeidet arra, hogy alkossák meg saját imádnivaló kalandjaikat. A Gabby babaháza játékokkal arra ösztönözheted a lányokat és fiúkat, hogy fejlesszék a kreativitásukat, a problémamegoldó és együttműködési készségeiket.


4termék14
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.