Hívj minket!   +36 70 883 3262    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
8 - 1 226
Termék jellege

LEGO® City

45termék120
45termék120

LEGO® City: Varázsoljunk mindent klasszá!


A legjobb városokban sosem tudhatod, mi vár a sarkon. Lehet az egy orvos, egy tűzoltóparancsnok vagy egy bohóc. Esetleg egy helikopterben, daruban vagy limuzinban! LEGO® Cityben akár mindegyik előfordulhat.
Egyetlen város sem tökéletes. Még a LEGO® City sem...
Pánikra semmi ok.
De a bűnözők egy merész rablást hajtanak végre abban a... fagylaltos kocsiban? Egyáltalán megtehetik ezt?!
Ha a gyereked azt mondja, akkor igen!

Igazság a felhők közül.
Ezek a fagylaltimádó rablók egy icipici dologról megfeledkeztek: arról a vagány, új rendőrségi helikopterről. A törvény vaskos keze elől nincs menekvés..

Egy újabb nap is véget ért. Szóval... mi lesz holnap?
A végtelen lehetőségekre inspiráló készletekkel mindig egy új történet vár LEGO® Cityben.

 

A LEGO® City-készletek nyüzsgő, nagyvárosi jelenetei tele vannak valósághű járművekkel, épületekkel és tengernyi mókás szereplővel. A kis építők segélyszolgálatokat, például rendőrséget vagy tűzoltóságot hozhatnak létre, vonatokat és bevásárlóközpontokat építhetnek, és rengeteg egyéb lehetőség is várja őket. Ébreszd fel a gyermekedben rejlő kreativitást, hogy megalkothassa saját, egyedi városát.


Melyik a legnagyobb LEGO® City készlet?


Mint minden termékcsaládunkat, a LEGO City készletek választékát is folyamatosan frissítjük, hogy mindig legyen valami újdonság: ez pedig azt jelenti, hogy a legnagyobb LEGO City készletek köre gyakran változik.

2021 novemberében 3 olyan készletünk volt, amely több mint 1000 darabból állt (a Főtér (60271), a Rakéta összeszerelés és szállítás (60229) és a Tehervonat (60198))... de tartsd szemmel az új, 2022-ben megjelenő LEGO City készleteket is!


Melyik korosztálynak való a LEGO City?


A LEGO City készleteket már 4 éves kortól javasoljuk... nos... felső korhatár nélkül! A legjobban a 4-9 év közötti gyerekek élvezik ezeket, mert az ő esetükben különösen hangsúlyos a fantáziadús történetmesélés és a magával ragadó szerepjáték.

Azoknak a valamivel idősebb gyerekeknek, akik szeretik a LEGO City építést (más néven "felnőttek"), miért is ne lenne érdekes a LEGO Creator Expert Moduláris épületek sorozat?


Mikor startolt el a LEGO City?


A LEGO City téma, amit ismersz (és reméljük, szeretsz), már 2005 óta létezik, és egy rendőrségi motorkerékpárral (5531) kezdődött. Azonban lehetne azzal érvelni, hogy a LEGO City koncepciója igazából már 1978-ban létezett, amikor a minifigurákat először a "LEGO Town" fő témájának részeként vezettük be. Ha nem emlékszel rá, kérdezd meg a szüleidet!


Létezik-e a valódi LEGO City?


Először is, ha megkérdezed a gyerekedet, az a tippünk, hogy azt fogják mondani, a LEGO City nagyon is valóságos – és nem mi vagyunk azok, akik ezt megcáfolnák! Az is erős érv, hogy a világ számos LEGOLAND® Resorts-ja közül bármelyik „igazi“ LEGO Citynek minősülhetne... de lehet, hogy ezeknél közelebb nem is kerülhetsz hozzá. Legalábbis egyelőre...


Hány LEGO City készlet van?


A 2005-ös bevezetése óta több, mint 1000 LEGO City készlet készült. Ami az újabb LEGO City készleteket illeti, választékunk folyamatosan változik, hogy a lehető legtöbb érdeklődési területet fogja át – és hogy kínálatunk a lehető legfrissebb és legaktuálisabb legyen.

 

Miért olyan sikeres a gyerekek körében LEGO City?


LEGO City ahol mindig történik valami!


Telis tele van szuper LEGO szettekkel mindenféle témában amit a gyerekek fantáziája el tud képzelni!
Ezektől a LEGO készletektől valóban beindul a gyerekek kreativitása és alkotási készsége!


Fantasztikus nyüzsgő nagyváros,és hatalmas játszóterek, minden gyermek álmaival: LEGO tűzoltó autókkal, LEGO rendőrségi helikopterekkel, LEGO rendőrségi autókkal, LEGO repülőkkel, épületekkel, és szuper gyors LEGO vonatokkal...


A mindennapi iskolabusztól és szemetes autótól kezdve egészen a nem mindennapi kórházi bohócokig... Fedezd fel a fantáziadús készleteket, amik életet lehelnek LEGO® Citybe!


De LEGO City veled együtt meghódítja a világűrt a szuper LEGO űrkutató járművekkel és a legmélyebb óceánokat is a fantasztikus LEGO City óceánkutató hajókkal és a Rendőrségi vízimentő szettekkel!
Nagyszerű kreatív és fejlesztő játékok mindenféle témában!


Variálhatók egymással a LEGO City készletek?


Igen! A rendőrkapitányság, a tűzoltó állomás, az útelemek, a kórház, a családi ház stb, mind-mind összeilleszthető egy hatalmas nagy LEGO City építménnyé, a hozzá tartozó járművekkel mint pl a rendőrségi helikopterek, tűzoltó autók,rendőrautók, daruk, és a hozzájuk tartozó rengeteg mókás állat és LEGO minifigura!


Mégis mitől ilyen klassz LEGO City?


Attól hogy veled együtt építjük klasszá!
Tarts velünk!

Jó legózást kíván neked a Kockamánia.hu csapata!

 

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.