Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
8 - 2 010
Nem
Termék jellege

LEGO City

A LEGO® City készletekkel a nagyváros kerül a játék középpontjába – kiváló ajándékok szülinapokra és más ünnepekre. A segélyszolgálatokat irányítva a LEGO® City rendőrségi és tűzoltósági csapataival letartóztathatod a bűnözőket és elolthatod a lángokat, majd a belvárosban megpihenhetsz egy pizzéria vagy egy hot dogos stand közelében. Egészen új határokat is felfedezhetsz olyan készletekkel, melyek az óceánt vagy a levegőt veszik célba – ráadásul a LEGO® City kalandok című sorozatból ismert arcokkal találkozhatsz, akik készen állnak a bevetésre, és persze a játékra! Bárhogy is szeretsz játszani, illetve kiállítani az alkotásaidat, rengetegféleképpen kapcsolhatod össze saját LEGO® City városodat a saját stílusod jegyében. A 4 évesnél idősebb fiúknak és lányoknak szóló játékokkal mindenki, akár a felnőttek is megalkothatják a saját történeteiket.


83termék120
83termék120
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.