Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
712 - 1 621
Termék jellege

LEGO Monkie Kid™

A LEGO® Monkie Kid™ készletek, amelyeket a Majomkirály és a Nyugati utazás több száz éves kínai legendája ihletett, a hagyományos hősök és gonosztevők világába repítik a 4 éven felüli gyerekeket és a felnőtteket is, ami támogatja a kreativitás és az állhatatosság fejlődését. A LEGO® Monkie Kid™ játékok továbbá ideális ajándékok is lehetnek a holdújév, vagyis a kínai újév alkalmából, hiszen tanulni lehet belőlük az ázsiai szokásokról és hagyományokról is. Kedvenc szereplőid a Monkie Kid-csapatból, köztük Mei, Tang, Pigsy, Sandy, Mo és a legendás Majomkirály, valamint legyőzni való démonok végtelen hada. A Monkie Kid játékok lányoknak és fiúknak a kedvenc jeleneteik újrajátszásával órákig tartó szórakozást kínálnak.


4termék14
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.