Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
14 - 4 837
Nem
Termék jellege

LEGO Disney

Teremts varázslatos hangulatot az otthonodban a LEGO® | Disney témájú építőjátékokkal. A Disney-ajándékok, valamint a lányoknak és fiúknak szóló játékok gyűjteménye egyformán tökéletes a tipegőknek, a 4 évesnél idősebb gyerekeknek és a felnőtteknek. A készletek LEGO® minifigurákat, játékkészleteket és egyebeket tartalmaznak, mindben a Disney-filmek és -sorozatok ismerős szereplőivel. Akár a Disney-hercegnők, akár a Jégvarázs, a Mickey és barátai vagy bármelyik másik népszerű karakter rajongója vagy, nálunk mindent megtalálsz, amivel Disney-gyűjteményedet gazdagíthatod.


50termék120
50termék120
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.