Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
61 - 2 275
Nem
Termék jellege

LEGO Friends

A gyerekek úgy fejlődnek a legjobban, ha játszva tanulnak, és a LEGO® Friends szerepjátékok széles választékával a 6 évesnél idősebb gyerekek egyszerre fejleszthetik az interperszonális készségeiket és az érzelmi intelligenciájukat is. Az aranyos mini játékbabák játszhatnak állatokkal, járművekkel, például autókkal és hajókkal, de ellátogathatnak a piacra, a strandra és egyéb helyszínekre is, ahol a valódi életből származó élményeken alapuló jelenteket játszhatnak el, ráadásul a készletek közül jó néhány olyan környezetvédelmi témákhoz is elősegíti a kapcsolódást, mint a faültetés, az állatok védelme és az elektromos járművek kérdése. A LEGO® Friends készletek között egyformán találsz lányoknak és fiúknak szóló játékokat. A gyermekek lelkesen fognak ismerkedni az összes különböző LEGO® Friends babakészlettel és gyűjtik majd össze őket – akár kombinálhatják is a különböző játékokat, hogy egy teljes Friends-szomszédsággal játszhassanak.


50termék120
50termék120

LEGO® Friends: Kövesd a szíved!

Olivia, Mia, Andrea, Emma és Stephanie bejárják a világot, miközben az álmaikat követik. Bármi legyen is gyereked szenvedélye, itt biztosan vár rá egy kaland!
A játékon keresztül történő tanulás jelenti a legjobb segítséget a gyermekek fejlődéséhez. A 6 éven felüli gyermekek fejleszthetik interperszonális készségeiket, valamint érzelmi tudatosságukat is növelhetik a LEGO® Friends választékával történő szerepjátékon keresztül. Aranyos mini játékbabák játszhatnak állatokkal, járművekkel – például hajókkal és autókkal – olyan helyszíneken, mint a piac vagy a strand. A valódi élet élményeire épülő jelenetek széles skálája válik eljátszhatóvá. A készletek bizonyos választéka olyan környezetvédelmi témákat hoz előtérbe, mint például a fák újraültetése, az állatvédelem, illetve az elektromos járművek. A gyermekek lelkesen fognak ismerkedni az összes különböző LEGO® Friends babakészlettel és gyűjtik majd össze őket – akár kombinálhatják is a különböző játékokat, hogy egy teljes Friends-szomszédsággal játszhassanak.


LEGO® Friends játékok.


Andrea, Emma, Mia, Olivia és Stephanie – az öt barát olyan egyedi, mint a világ, amiben a gyerekek élnek. Minden gyerek kíváncsi és önálló, szorgalmas és gondoskodó. Imádják a zenét, a tudományt, a sportot, a természetet és a művészetet... Nézd meg, hogyan bontakozik ki a csodálatos ötös személyisége a gyereked kreativitása és képzelete segítségével!

Az én gyermekem még sosem épített LEGO® modelleket – szüksége van segítségre, hogy megtanulja az építést?


Minden készlet tartalmaz egy könnyen követhető építési útmutatót, ami egyértelmű, színes ábrákkal részletesen ismertet minden lépést. Ha gyermekednek újdonság a LEGO® építés, akkor lehet, hogy a kezdetekben egy kis segítségre szüksége lesz, de hamarabb fog elkezdeni önállóan építeni és játszani, mint gondolnád!

Melyik a tökéletes első LEGO Friends készlet?


Ha a gyermekednek még újdonság a LEGO építés, keresd a kisebb, 100-200 darabos készleteket. Ilyen például a 41341 Andrea hálószobája vagy 41342 Emma Deluxe hálószobája – mindkét népszerű és könnyű kezdőkészlet ideális az új kis LEGO építőd számára.


Mit érdemes adni egy lelkes LEGO Friends rajongónak?


Ha gyermeked egy bizonyos téma iránt érdeklődik, például a sport, a művészetek és kézművesség, vagy az autók iránt, esetleg éppen boltosat akar játszani, keresd az érdeklődésének megfelelő szetteket, és hagyd, hogy megépítse saját Heartlake City városrészét a kedvenc tevékenységeivel!


Hogyan válassz az életkornak megfelelő LEGO Friends játékokat a gyermekednek?


Minden LEGO Friends dobozon fel van tüntetve egy jól látható életkor, ami segít megtalálni azt a szettet, ami megfelel gyermeked életkorának, ügyességének, gyakorlottságának és fejlettségének. Ha az online LEGO Shopban vásárolsz, szintén találsz minden készletnél egy életkor jelzést, darabszámot, és a funkciókra és kiegészítőkre vonatkozó részletes listát. Ezek segítenek neked olyan készletet kiválasztani, amellyel gyermeked örömmel fog játszani.
Itt a Kockamánia.hu oldalon a LEGO Friends kategóriában biztos hogy megtalálod a Neked legmegfelelőbb készletet!

Mi az a Heartlake City?


Ez a LEGO Friends barátnők otthona. A városban, amely a szív alakú tó köré épült, mindent megtalálsz, amit a világ városaiban felfedezhetsz – csak éppen minifiguráknak való méretben. A belvárosban többek között találhatsz irodákat, egy kórházat, üzleteket, szállodákat, a parkot, és természetesen a tóparti homokos strandot. A városon kívül a LEGO Friends szereplők lovagolhatnak, kempingezhetnek, vitorlázhatnak, túrázhatnak (és késő estig fennmaradhatnak).


Mit tud játszani a gyermekem a LEGO Friends készletekkel?


Heartlake City tele van olyan helyszínekkel, amilyeneket a gyerekek felismernek a valós életük alapján – munkahelyek és otthonok, iskolák, a kedvenc helyeik, ahol ehetnek, ahol kreatívak lehetnek, vagy találkozhatnak, hogy jól érezzék magukat. A gyerekek szerepjátékon keresztül felfedezhetik a világot hétköznapi helyzeteken, rejtélyeken, kihívásokon vagy kalandokon keresztül. Találtok itt üzleteket, istállókat és állatklinikát, ahol gyógyítják az állatokat és a házi kedvenceket, versenyautó pályát, sportolási és más lehetőségeket, titkos klubházat a fák tetején, művészi és kézműves alkotási lehetőségeket, és – természetesen – klassz járműveket az összes bátor küldetéshez.


Mivel foglalkoznak a LEGO Friends lányok?


Bármit is követel meg a helyzet, az öt barátnő mindegyike használja saját képességeit és kreativitását, hogy megoldja a problémát. Lehetnek pótmamák vagy építőmunkások, pékek vagy pilóták, énekesek vagy tudósok, művészek vagy állatidomárok, és még sok más minden. Amit ők (vagy gyermeked) csak el tudnak képzelni. A LEGO Friends rövidfilmekben és videókban mind az öt főszereplő új hobbikat, képességeket és érdeklődési területeket próbál ki és fejleszt. Néha kudarcot vallanak, de az élet nem tökéletes – használd azt, amid van, legyél érdeklődő, segíts és bátoríts másokat és adj bele mindent.


Mit találok egy LEGO Friends készletben?


Építőkockákat, egy építési útmutató füzetet (vagy többet, a modell méretétől függően), és esetleg dekoratív matricákat a modellhez. Minden egyes doboz tele van élénk színű, szórakoztató és rokonszenves szereplőkkel minden korosztályból, és olyan helyszínekkel, amelyek szerepjátékra és csapatmunkára inspirálnak, témához és életkorhoz illő kiegészítőkkel a végtelen játéklehetőségekhez. A gyermekek felépíthetik, átépíthetik és kombinálhatják minden más LEGO szettel, és mindent létrehozhatnak, amit csak el tudnak képzelni.


Elvesztettem egy elemet/hiányzik egy darab a LEGO készletből, amit vásároltam. Mit tegyek?


Ez még a legjobbakkal is megtörténhet – egy fontos, apró építőelem fel lett porszívozva/elbújt a heverő párnái alá/véletlenül az iskolában maradt... Vagy egyszer egy évszázadban egy LEGO készlet egy kockával kevesebbel csúszik át a gyártósoron... Semmi ok az aggodalomra. Megrendelhetsz egy csere- vagy pótalkatrészt a LEGO hivatalos oldalán.


Hogyan lehet egy LEGO Friends készletet megtisztítani?


Ha a készlet már megépült, egy portörlővel letisztíthatod, anélkül, hogy darabokra szednéd. Ha különálló kockákat vagy elemeket szeretnél megtisztítani vagy fertőtleníteni, kézzel megmoshatod azokat 30° C-os hőmérsékleten egy szivaccsal vagy puha kefével és enyhe mosószerrel. Öblítsd le, majd töröld meg vagy hagyd megszáradni a levegőn, és kész is vagy.


Kombinálhatja a gyermekem a LEGO Friends kockákat más LEGO szettekkel?


Igen! Ezért olyan szórakoztató a játék LEGO kockákkal. Minden LEGO rendszer elemei illeszkednek egymáshoz, függetlenül attól, hogy 1958-ban vagy 2018-ban készültek. Ha gyermeked szeretné kibővíteni Heartlake City univerzumát további LEGO Friends készletekkel, esetleg egy rendőrkapitánysággal vagy tűzoltóállomással a LEGO City-ből vagy egy NINJAGO® Spinjitzu stúdióval, megteheti, hisz minden összeépíthető. De miért állna meg egy városnál, ha építhet országrészeket, országokat, vagy akár egész világokat?


Mennyi ideig tart egy LEGO Friends készlet megépítése?


Ez attól függ, hogy mennyi időt tölt a gyermeked játékkal építés közben. A kis készleteket nagyon rövid idő alatt meg lehet építeni. A nagyobb készletek számozott csomagokra vannak osztva, hogy a gyermeked egy-egy részt külön építhessen meg. Egy LEGO Friends készletnek nincs helyes vagy helytelen felépítési módja. Vannak, akik szeretnek mindent megépíteni, mielőtt játszani kezdenének, mások inkább kombinálják az építési élményt, és amikor egy-egy rész elkészül, szünetet tartanak az építésben és játszanak egy kicsit. Sosem tudhatod, mikor támad egy mókás játékötlet, és ez a folyamat gyakran épp olyan szórakoztató, mint a játék a megépített készlettel.


Lehet más dolgokat is megépíteni a LEGO Friends készletekből?


BÁRMIT, amit csak gyermeked el tud képzelni. A dobozban található építési útmutató segít gyermekednek megépíteni azt, amit a dobozon láthat. De ha akarja, a lombházat átépítheti rakétává, egy iskolát hajóvá, vagy bármivé, amivel játszani szeretne.
Hogyan tesztelitek a LEGO Friends játékokat?


Minden LEGO készlet alapos minőségi és biztonsági vizsgálatokon megy keresztül.

Jó legózást kíván Neked a Kockamánia.hu csapata!

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.