Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
85 - 7 541
Nem
Termék jellege

LEGO Star Wars™

A világ egyik legnépszerűbb franchise-a, a Star Wars™ 1977 óta egyet jelent az Erővel – a LEGO® Star Wars™ készleteinkkel pedig a „messzi-messzi galaxis” jóval közelebb kerül. A kedvenc LEGO Star Wars™ készleteiddel csatlakozhatsz a jedi lovagokhoz vagy a sithekhez, és részt vehetsz az Erő világos és sötét oldala közti viadalban, miközben újra eljátszhatod a filmek jeleneteit a kedvenc szereplőiddel, például Luke Skywalkerrel, Yodával, Groguval, Darth Vaderrel, Palpatine császárral, Leia hercegnővel, Han Solóval, Chewbaccával, R2-D2-val, C-3PO-val és a klónkatonákkal. A tapasztaltabb építők megépíthetik a Star Wars™ űrhajókat, vagy elkészíthetik a saját Star Wars™ sisakjukat vagy AT-AT™ lépegetőjüket. A LEGO Star Wars™ építőjátékokat és minifigurákat a klasszikus Star Wars™ képregényalbumok és a Skywalker család történetéről szóló akciódús filmek és hasonló alkotások ihlették, valamint olyan tévésorozatok, mint amilyen például A mandalóri™, a Droids, a Star Wars: A klónok háborúja és a Boba Fett könyve. Ha elkötelezett LEGO® Star Wars™ rajongó vagy, tekintsd meg az Ultimate Collector Series sorozatunkat is, amelyben rengeteg igazán lenyűgöző, ritkaságnak számító készletet találsz. Fedezd fel további filmes készleteink választékát, köztük az Indiana Jones™ készleteket is. Izgalmas kollekciónkban megtalálhatod a legjobb ajándékokat azoknak a 6 évesnél idősebb lányoknak és fiúknak, illetve felnőtteknek, akik imádnak mindent, ami Star Wars™. És ne felejtsd el megünnepelni a Star Wars™ napot május 4-én, amelyre különleges akciókkal és új LEGO® Star Wars™ készletekkel készülünk.


52termék120
52termék120

Mi az a LEGO® Star Wars™?


Hol is kezdjük... A LEGO® Star Wars™ az egyik legkedveltebb témánk, amely több mint két évtizede inspirálja a jedik minden korosztályát. Méternyi hosszúságú (több mint 101 cm) A Birodalmi Csillagrombolóktól kezdve az aprólékosan kidolgozott LEGO Star Wars minifigurákon át egészen a kultikus, klasszikus videójátékokig többféleképpen élvezheted a LEGO Star Wars-t – mint ahányféleképpen egy fénykardot tudsz forgatni…Vágjunk is bele!

A kockák csupán a kezdet!


A LEGO® Star Wars™ 1999-ben kezdődött, és azóta a tervezői csapat minden évben új LEGO modelleket készített.
20 év. Több mint 400 LEGO készlet, a legkisebb kulcstartótól kezdve a több ezer építőelemes, gyűjtőknek való Ultimate Collectors sorozat szettjeivel bezárólag.

A LEGO® Star Wars™ egyik különösen klassz tulajdonsága, hogy rajongóink az építésen messze túlmutató játéklehetőségek galaxisát teremtették meg vele.


Melyik évben debütált a Star Wars™ ?


Az első Star Wars™ filmet 1977-ben mutatták be... de ami ennél is fontosabb, hogy az első LEGO® Star Wars-készlet 1999-ben jelent meg, egybeesve a Star Wars első előzményfilmjének bemutatásával, ami a Star Wars 1. rész – Baljós árnyak nagysikerű sci-fivel.


Mi volt a legelső LEGO® Star Wars™ készlet?


Az első LEGO® Star Wars™ készletek 1999-ben jelentek meg: a Landspeeder (7110), a Snowspeeder (7130), az X-wing Fighter (7140) és a TIE Fighter & Y-wing (7150) az eredeti Star Wars filmek szereplőivel, köztük Obi Wan Kenobival és Luke Skywalkerrel. Ezeket nagyon gyorsan további, a Star Wars első előzményfilmjét ünneplő szettek követték Star Wars 1. rész Baljós árnyak 1999-ben.


Milyen sorrendben nézzem meg a Star Wars™ filmeket?


Hm... annyi válasz van erre a kérdésre, ahány csillag a galaxisban... majdnem... A mi tanácsunk az, hogy olyan sorrendben nézzétek meg a filmeket, ahogyan azok a LEGO® Star Wars-ban: A Skywalker Saga videójátékban (már minden platformon elérhető...) bukkannak fel.


Miért van a Star Wars™ napja május 4-én?


A jedik egyik híres mondatához kapcsolódóan lett május 4.-e a Star Wars™ napja: „May the Force be with you“ (May the fourth be with you) (Az Erő legyen veled – Május negyedike legyen veled).

És higgyétek el, hogy mi itt a LEGO Csoportnál imádjuk a Star Wars-t és a szellemes szóvicceket... ezért mindig különleges LEGO® Star Wars frissítésekkel, akciókkal és ajánlatokkal ünnepeljük a Star Wars napját!


Star Wars™ témájú LEGO játékok.


A világ egyik legnépszerűbb franchise-a, a Star Wars™ 1977 óta egyet jelent az Erővel – LEGO® Star Wars™ készleteinkkel pedig a „messzi, messzi galaxis” jóval közelebb kerül.

Kedvenc LEGO® Star Wars™ készleteiddel csatlakozhatsz a jedilovagokhoz vagy a sithekhez és az Erő világos és sötét oldala közti viadalhoz, miközben újraalkothatod a filmek jeleneteit kedvenc szereplőiddel, például Luke Skywalkerrel, Yodával, Groguval, Darth Vaderrel, Palpatine császárral, Han Solóval, Chewbaccával, R2-D2-val, C-3PO-val és a többiekkel.

Az ügyesebb építők pedig alkothatnak akár saját Star Wars™ sisakot, de megépülhet a LEGO Star Wars Millennium Falcon™, a LEGO Star Wars Birodalmi Csillagromboló™ vagy egy LEGO AT-AT™ lépegető is.

A Star Wars™ összerakható építőjátékokkal és a LEGO Star Wars™ minifigurákkal, amelyek a klasszikus képregényeken és akciódús filmeken, például a Skywalker-család történetéről szóló filmeken és TV-műsorokon, például A mandalori, a Droids, a Csillagok háborúja: Klónok háborúja vagy a Bobba Fett könyve című sorozatokon alapulnak, izgalmas kollekciónk tartalmazza a legjobb LEGO ajándékokat 6 évesnél idősebb gyermekek és felnőtt gyűjtők számára, akik imádnak mindent, ami Star Wars™.

A tökéletes ajándékot keresed? Nálunk megtalálod! Böngéssz a felnőtteknek készült legjobb LEGO® Star Wars™ ajándékok vagy a gyerekeknek készült legjobb LEGO® Star Wars™ ajándékok között.

LEGO Star Wars gyüjtői készletek!


Vannak korlátozott számban és korlátozott ideig forgalomban levő LEGO Star Wars készletek, amiket imádnak a gyűjtők és hamar elkapkodják őket, majd pár évvel később busás haszonnal tovább értékesítik újabb LEGO gyűjtőknek!
Ilyenek pl a LEGO Star Wars Birodalmi csillagromboló vagy a LEGO Star Wars Millenium falcon.

Gyerekeknek is való a LEGO Star Wars?
Igen! Fiúknak, lányoknak, bármely korosztálynak nyugodtan szülinapi, vagy akár karácsonyi ajándékba is veheted, mert ezt a LEGO témát mindenki szereti! Szuper kinézetük miatt pedig bármegy gyerekszoba ékes dísze is lehet egy-egy LEGO Star Wars építmény!


A nagyon komoly csillagközi harcok között gyakran igencsak mókás jeleneteket is eljátszhatnak a gyerekek a különféle LEGO építményekkel, LEGO vadászgépekkel, és szuper LEGO minifigurákkal együtt.

Fantáziájuk, kreativitásuk és alkotói képességük is fejlődik, miközben akár többen is eljátszanak egy-egy filmbéli jelenetet!
Ez remek alkalom lehet egy közös családi programnak is, hiszen a szülők is részt tudnak venni a közös építésben!


LEGO Star Wars felnőtteknek?


Naná! Vannak kifejezetten a felnőtt korosztálynak, LEGO Star Wars rajongóknak készült fantasztikus, és részletesen kidolgozott LEGO készletek, amelyek akár kiállítási és gyűjtői darabok is lehetnek!


Úgyhogy magad is meglepheted, vagy titokban valamelyik felnőtt rajongó ismerősöd is megajándékozhatod egy szuper LEGO Star Wars készlettel!


Hol tudom beszerezni a legjobb LEGO Star Wars készleteket?


Mi, a Kockamánia.hu csapata igyekszünk a legújabb és legnépszerűbb LEGO Star Wars készleteket beszerezni, mindemellett a legjobb vásárlási élményt nyújtani és gyorsan kiszolgálni a LEGO rajongók széles táborát.


Az Erő legyen Veled!
Jó legózást kíván Neked a Kockamánia.hu csapata!

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.