Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
54 - 4 210
Termék jellege

LEGO Batman™

Generációk legendás szuperhőse, a DC-féle Batman™ most a LEGO® Batman™ készletek formájában elevenedhet meg, mialatt saját ihletésű kalandjaidat is eljátszhatod vele. A legjobb választás ajándékba a DC szuperhősei, különösen Batman™ iránt rajongók számára kortól függetlenül. Kedvenc LEGO® Batman™ készleteiddel Joker™, Bane™ és Gotham City legelvetemültebb gonosztevői ellen szállhatsz csatába a végső győzelem reményében. A legújabb mozifilmek, a képregények, valamint a klasszikus TV-s produkciók által inspirált Batmobile™ járműmodellek, akciófigurák, denevérbarlangos jelenetek, karakterek és egyéb Batman témájú játékok várják mind a kicsi, mind a felnőtt gyűjtőket.


12termék112
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.