Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Elemek száma
91 - 732
Termék jellege

LEGO BrickHeadz™

A 6 éven felüli gyermekek és a felnőttek számára nincs jobb módja a szenvedélyek szemléltetésének, mint a kockákból felépített figurák gyűjteménye, melyek között megtalálhatók aranyos állatok, a népszerű tévéműsorok és filmek kedvenc szereplői, és még sok más! A LEGO® BrickHeadz™ gyűjteményedet egyetlen figurával is elkezdheted, azonban a stilizált alaplapnak köszönhetően szintén remekül működnek kiállítási darabokként – így az egyes készleteket egymás mellé állítva egyedivé teheted otthonodat vagy a személyes teredet. Kollekciónkban még különleges ünnepi témájú, disney-s és kisállatos BrickHeadz™ készletek is szerepelnek.


5termék15
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.