Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
128 - 1 459
Nem
Termék jellege

LEGO Creator 3 in 1

A 6 éven felüli gyermekek és a felnőttek háromszor annyi mókát élhetnek át, mivel háromszor annyi megépítési lehetőség áll előttük. A kreatív játékkészletek mindegyikében három különböző módon állítható össze a modell, így a játék során új helyszínek, új járművek és új állatok várnak rád. Alakítsd át a helikoptert harci robottá, a cápát tintahallá és a kedvenc játékodat egy teljesen új kalanddá – különböző opciók széles skálája áll rendelkezésedre, melyek minden kreatív stílust és történetet lefednek. A LEGO® Creator 3in1 játékok lányoknak és fiúknak fejlesztik a képzeletet, és új játkos történeteket ihletnek.


28termék120
28termék120
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.