Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
516 - 3 955
Termék jellege

LEGO Ideas

A LEGO® Ideas készleteket a rajongók alkotásai ihletik. A LEGO® Ideas webhelyre feltöltött ötletekre A RAJONGÓK SZAVAZNAK, és némelyikükből aztán HIVATALOS KÉSZLETEK készülnek. A LEGO® Ideas kollekcióban található meg a legfelismerhetőbb és legélethűbb modellek némelyike, és egészen szerteágazó érdeklődési köröket fednek le. A videojátékok klasszikus pályái mellett megtalálhatók itt a működőképes digitális zenei hangszerek is, míg a tudomány szerelmesei az űrtechnológiai modellekben merülhetnek el. Izgalmas gyűjtemények összeállítására is lehetőség adódik, melyekkel a játék is nagyon szórakoztató. Ismerős készletekre lelhetsz klasszikus filmekből és tévéműsorokból, vagy olyan kiállítható modelleket építhetsz meg, melyek remekül fognak mutatni az otthonodban vagy a személyes teredben kialakított egyedi gyűjteményben. A kihívást jelentő építési élmény miatt ezek a készletek kiváló ajándékötletnek bizonyulnak a 13 év körüli kamaszoknak, valamint azoknak a felnőtt építőknek, akik szeretnek haladóbb szintű dizájnokkal foglalkozni.


19termék119
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.