Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
94 - 1 742
Termék jellege

LEGO DREAMZzz™

Gondolkoztál már azon, hogy mi történne, ha tudnád uralni a legmerészebb álmaidból alkotott világot? A LEGO® DREAMZzz™ játékkészletek arra ösztönzik a gyerekeket, hogy engedjék szárnyalni a képzeletüket, és minden eddiginél jobban élvezzék az álmok erejét. A nagy sikerű LEGO DREAMZzz TV-műsor karakterein és történetein alapuló innovatív építőkészletek sztoriszerű utasításokkal csábítják a gyerekeket építésre, és hagyják, hogy szabadon megalkothassák az álmaikban létező bármilyen fantasztikus lényt és járművet. Figyeld meg, hogyan használják a 6 évesnél idősebb gyerekek ezeket a mesebeli játékokat a kreativitásuk és képzeletük teljes felszabadítására.


23termék120
23termék120
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.