Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
196 - 802
Termék jellege

LEGO Sonic the Hedgehog™

Fedezd fel LEGO® Sonic the Hedgehog játékaink választékát, melyek között ott van Sonic és Dr. Eggman, az őrült tudós. Alkosd meg a saját, nagy fordulatszámú kalandjaidat Sonic játékkészleteinkkel, és akadályozd meg Dr. Eggman világuralomra törő terveit. A fiúk és lányok most egyenesen az akció közepébe vethetik magukat, és újraalkothatják kedvenc pillanataikat a legendás SEGA videójátékokból. A felnőtt rajongók pedig, akik még emlékeznek arra, hogy honnan is indult ez a klasszikus karakter, mókás nosztalgiatúrára is indulhatnak. A mókának sosincs vége a hős Sonic-kal és a Sonic the Hedgehog játékok gyűjteményével.


7termék17
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.