Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Elemek száma
644 - 4 210
Nem
Termék jellege

LEGO Art

Készítsd LEGO® kockás műalkotásokat barátaiddal és családtagjaiddal. Az egyszerre kihívást jelentő és kreatív készletek mind remek lehetőség az összekovácsolódásra: együtt rakhatjátok ki LEGO® Minifigurák ismerős, ikonikus arcát vagy élénk mintákat, illetve azonnal felismerhető figurák LEGO® festményszerű portréit állíthatjátok össze közösen. Legyen szó a kedvenc filmed vagy tévéműsod egyik szereplőjéről vagy dizájnjáról vagy egy absztrakt művészeti darabról, biztosan találsz olyan készletet, amely passzol bármilyen dizájnstílushoz, és remek kiállítási darabként szolgál majd az otthonodban vagy a személyes teredben. Választhatsz még kreatívabb lehetőségeket biztosító készletet is, melyet a legkülönfélébb módokon rakhatsz össze, így teljesen egyedi alkotással díszítheted a faladat. Ezek a készletek remek születésnapi és egyéb ünnepi ajándéknak bizonyulnak 9 éven felüli gyermekek és a felnőttek számára egyaránt.


8termék18
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.