Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
1 - 218
Nem
Termék jellege

LEGO Duplo®

A LEGO® DUPLO® élénk színeinek és nagy méretű, könnyen kezelhető építőkockáinak köszönhetően a 18 hónapos vagy idősebb tipegők játékosan tanulhatnak, miközben pajtákat, iskolákat és más épületeket építenek, vonatokat vezetnek a síneken, autókkal versenyeznek, vagy akár vidámparkokat, tanyákat és építkezéseket elevenítenek meg állatokkal és minifigurákkal kiegészítve. A DUPLO® készletek amellett, hogy megismertetik a cseperedő gyermekeket a világgal, fejlesztik a finommotoros képességeiket, és sok-sok órányi mókát és szórakozást is kínálnak nekik. A készletekkel rengeteg mindent lehet csinálni, ráadásul kombinálhatók is, így a gyermekek új ötletekkel, új elképzelésekkel ismerkedhetnek meg. Más készletek a formákra, vagy akár a számítógépes kódolás kezdeti szakaszára koncentrálva ébresztik fel a gyermeki kíváncsiságot, és változtatják élménnyé a tanulást. A kihívást jelentő, illetve a játék és a tanulás iránti elköteleződést fejlesztő készletekkel a lányok és a fiúk egész életre szóló élményeket szerezhetnek játék közben.


46termék120
46termék120
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.