Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
165 - 5 544
Termék jellege

LEGO Harry Potter™

Indulj mágikus kalandokra Harry Potter, Hermione Granger, Ron Weasley és kedvenc roxforti™ szereplőid oldalán (és a gonoszokkal, élükön Voldemorttal) a LEGO® Harry Potter készletekkel. Legyenek griffendélesek™, hugrabugosok™, hollóhátasok™ vagy mardekárosok™, a Varázsvilág™ gyermek és felnőtt rajongói egyaránt odáig lesznek LEGO® készleteinkért és gyűjthető minifiguráinkért. Vagy ajándékozd meg gyermekeidet Harry Potter™ játékokkal, és repítsd el őket Harry Potter™ Varázsvilágába™, ahol a mágia sose kerül le a napirendről, és ahol csak úgy nyüzsögnek a varázslatos lények, a boszorkányok és a varázslók. A lányok, a fiúk és a felnőttek a Harry Potter™ és a Legendás állatok™ lebilincselő szereplőivel alkothatják újra az akciódús jeleneteket, vagy akár saját, vadonatúj szereplőket is varázsolhatnak.


32termék120
32termék120

A varázslat te magad vagy! Részletek...

 


Harry Potter™ témájú LEGO játékok és ajándékok.


Indulj mágikus küldetésekre Harryvel, Hermionéval, Ronnal és minden kedvenc roxforti™ karaktereddel (és olyan gonosztevőkkel, mint Voldemort), akik most a LEGO® Harry Potter-készletekben elevenednek meg.

Legyenek griffendélesek™, hugrabugosok™, hollóhátasok™ vagy mardekárosok™, a Varázsvilág™ gyermek és felnőtt rajongói egyaránt odáig lesznek LEGO® készleteinkért és gyűjthető minifiguráinkért.

Vagy adj ajándékba Harry Potter™ játékot, mellyel gyermeked máris Harry Potter Varázsvilágában™ érezheti magát, ahonnan a mágia sosem hiányozhat, az élet pedig telis-tele van csodás lényekkel, varázslókkal és boszorkányokkal.

A lányok, a fiúk és a felnőttek is akciódús jeleneteket élhetnek át újra a Harry Potter™ és a Legendás állatok™ magukkal ragadó karaktereivel, de megidézhetik a sajátjaikat is.

Engedd szabadon Roxfort™ varázslatát, és játszd el a kedves hősök, Harry, Hermione, Ron és a többiek bűvös kalandjait a Sötét Varázslók ellen vívott harcokban.

A LEGO® Harry Potter™ készletek eljuttatják a Varázsvilágot™ a rajongókhoz, hogy újraélhessék az akciódús jeleneteket és eljátszhassák a saját történeteiket.Harry Potter™ szereplők:


Harry Potter


Tizenegyedik születésnapján Harry Potter megtudja, hogy felvették a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Harry és barátai, Ron és Hermione megküzdenek az iskolai élet nehézségeivel, ugyanakkor szembe kell nézniük azzal az egyre fokozódó veszéllyel is, amit Voldemort nagyúr és követői jelentenek.

Albus Dumbledore


Albus Dumbledore a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola kedves és bölcs igazgatója. A hatalmas varázsló Voldemorttal is szembeszállt, emellett jelentős támogatást jelent Harry-nek és barátainak.

Voldemort nagyúr


Fiatal varázslóként Tom Rowle Denem arról álmodott, hogy egyszer nagyhatalmú varázslóvá és egyben halhatatlanná válik. Egykori énjének hátat fordítva felvette a Voldemort nagyúr nevet és megalkotta a sötét varázslókból és gonosz teremtményekből álló seregét, akik bármikor a szolgálatára állnak, hogy leigázzák a varázsvilágot. Közismertebb nevén „Tudjukki“ vagy „Ő, akit nem nevezünk nevén“ a valaha volt leghatalmasabb sötét varázsló.

Hermione Granger


Harry egyik legjobb barátja és diáktársa a Griffendélben, Hermione egy okos és szorgalmas tanuló. Villámgyors gondolkodása és lenyűgöző varázsképességei gyakran segítenek Harry-nek és Ronnak kalandjaik során.

Ron Weasley


Az égővörös hajú és humoros Ron Weasley Harry első barátja Roxfortban. Lehet, hogy vonzza a bajt, de Ronnál hűségesebb iskolatársat senki sem kívánhat magának, és jelentős szerepet játszik a Voldemort nagyúr elleni harcban.

Draco Malfoy


Draco Malfoy a Mardekár diákja, aki Harry ősellensége a Roxfortban, és mindig kész arra, hogy szembeszálljon vele. Az elkényeztetett Malfoy, aki varázslók és boszorkányok hosszú sorának leszármazottja, mindenkit lenéz, aki nem olyan tekintélyes családból származik, mint ő maga.

Perselus Piton


Piton professzor a Roxfort Bájitaltan tanára, aki előszeretettel nehezíti meg a boszorkány- és varázslótanulók életét, de különösen Harry-ét.


Hagrid


Rubeus Hagrid egy félóriás, és az ő feladata bevezetni Harry Pottert a varázslók világába. Harry hűséges barátja és a varázslatos lények nagy rajongója, de nem igazán tud titkot tartani...

A LEGO® Harry Potter™ története


Bizonyos dolgok soha nem mennek ki a divatból. A bizonyos dolgok alatt a LEGO® Harry Potter™-t értjük.

Húsz év telt el azóta, hogy először találkoztunk a szemüveges kölyökvarázslóval, barátaival és az ellenségekkel a moziban és apró LEGO minifigurákként. Igen, két teljes évtized. Megmosolyagtató igaz? :-)

Azoknak, akik a könyveket olvasva nőttek fel, a filmek a kalandok vadonatúj világát nyitották meg – itt a gyermekek egyszerre lehettek szeszélyesek és bolondosak, bimbódzó mágikus képességekkel, amelyekkel együttesen képesek voltak megfelelően és könnyedén elbánni az ördöggel.Ebben a húsz évben különféle lenyűgöző LEGO szetteket varázsoltunk, hogy rajongóink kalandokat építhessenek és játszhassanak el saját varázsló világukban. 

Ezért csatlakozz hozzánk Időnyerő kalandunkra, ahol felelevenítjük a kedvenc Harry Potter film pillanatait a régi és új LEGO szetteken keresztül.

Éld bele magad, éld át a fantasztikus jeleneteket és add hozzá saját fantáziád által megalkotott varázslatos utazásod a LEGO® Harry Potter™ készletek építése közben.


„Szeretem a varázslatot...”
– Harry Potter™

Izgalmas történetekkel teli Legozást kíván a Kockamánia csapata!

 

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.