Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
120 - 10 001
Nem
Termék jellege

LEGO Icons

A LEGO® Icons készletek komoly kihívásokat tartogatnak, mégis óriási élményt jelentenek. A modellek között lenyűgöző nevezetességeket, moduláris épületeket, klasszikus járműveket, popkulturális kedvenceket és gyönyörű lakásdekorációkat is találsz. Találj rá a szenvedélyedre, és merülj bele a gyönyörű, kiállítani való modellek építésébe. A felnőtt rajongóknak készült, bonyolultabb modellek tökéletesek a tapasztalt LEGO építőknek. Miért ne adhatnál ikonikus ajándékot a különleges alkalmakra, az anyák napjától vagy az apák napjától kezdve akár a Valentin-napig vagy karácsonyig?


38termék120
38termék120
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.