Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

Blog

"Ajándékba Legót veszek a gyerekeknek!"

2022.11.07 14:26
"Ajándékba Legót veszek a gyerekeknek!"

Akkor a lehető legjobb helyen jársz és a legjobb dolog, amit csak tehetsz ezzel!
Teljesen midegy, hogy fiúnak, lánynak, kicsiknek, vagy nagyoknak keresgélsz LEGO terméket, mert itt a Kockamánia.hu oldalon minden korosztálynak megtalálod a legmegfelelőbb LEGO készletet!

Akkor a lehető legjobb helyen jársz és a legjobb dolog, amit csak tehetsz ezzel!
Teljesen midegy, hogy fiúnak, lánynak, kicsiknek, vagy nagyoknak keresgélsz LEGO terméket, mert itt a Kockamánia.hu oldalon minden korosztálynak megtalálod a legmegfelelőbb LEGO készletet!

Külön neked hoztuk létre az "Ajándékot keresel?" menüpontot, ahol részletes kereső segít eligazodni a rengeteg LEGO szett között. Ott rögtön kiválasztahod azt a kategóriát, amelyik a legközelebb ál a Te elképzelésedhez, és ott belépve máris szemezgethetsz.


Legyen szó bármilyen ünnepi alkalomról, akárcsak ha pl születésnapra, vagy karácsonyra keresel Legót ajándékba, akkor itt mindent megtalálsz. És ha netán nem tudsz dönteni, akkor hívj minket és örömmel segítünk kiválasztani az ajándékozni kívánt számára legmegfelelőbb LEGO szettet! :-)


Itt máris adunk egy kis segítséget:

Ha pl a legkisebbeknek keresgélsz, akkor ajánljuk a LEGO DUPLO termékeket, melyeket már másfél éves kortól biztonságosan használhatnak, hiszen direkt nekik készült.

A normál LEGO építőkockák méretének pontosan a duplája, (a LEGO DUPLO név jelentése is pont ez) ezért nyugodtan játszhatnak vele, semmi bajuk nem lesz, lenyelni sem tudják, ráadásul az egyik legjobb készségfejlesztő játék a gyerekeknek ebben a korai szakaszban!

Feljeszti a kicsik kézügyességét, a biztonságos fogást, megismerik a künönböző formákat, színeket..

A picit nagyobbaknak, 4 éves kortól egészen a tinédzser kor középső szakaszáig ajánljuk a LEGO City termékeket, melyekkel fiúk és lányok egyaránt játszhatnak! Ez az egyik legnépszerűbb LEGO kategória, melyből minden évben rengeteg újdonság jelenik meg!


Rendőr autók, Tűzoltó autók, helikopterek, hatalmas város részek, autós üldözések, szuper Expressz vonatok, Tehervonatok és még sorolhatnánk a rengeteg féle LEGO City készletet, melyek nagyon népszerűek a gyerekek körében.

Többen összeülve, akár egy komoly családi esemény is lehet a közös Legózás, mely minőségileg is nagyon jó együtt töltött idő!


Külön lányoknak ajánljuk a LEGO Friends készleteket, melyek egyre népszerűbbek a lányok körében!

Itt aztán valóban csajos dolgok és történetek elevenednek meg, miközben megépítik kedvenc Fiends játékukat!

Legyen szó akár egy űrutazásról Olivia Űrakadémiája szettjével, vagy egy színpadi előadásról Andrea Színiiskolája készlettel, vagy egy csajos bulizás a Roller Disco szórakozás játékkal, vagy az egyik legnagyobb kedvencel a Barátság lombházzal, melyekkel akár többen is játszhatnak, de ezeken kívül még számtalan szuper LEGO Friends készlet közül választhatod ki a legmegfelelőbb LEGO szettet!


Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk a LEGO Speed Champions készleteket.

( A lányok is imádják a szuper gyors autókat, a LEGO rájuk is gondolt miközben megalkodta ezeket a szuper kocsikat.)

Némely autót már az akciófilmekből is felismerhetünk, de vannak amelyek a versenypályákon értek el nagy sikereket.

LEGO Speed Champions, ahogy a neve is rámutat, ebben a LEGO kategóriában tényleg a leggyorsabb autók vesznek részt!

6-8 éves kortól egészen akár a felnőtt korig bezárólag, minden korosztály szereti, sőt vannak akik igencsak komoly gyűjteményt hoznak létre ezekből a szuper LEGO autócsodákból.

Végül, de nem utolsó sorban  a tudomány és a technika szerelmeseinek a LEGO Technic kategória!

Melyet szintén fiúk-lányok egyaránt szeretnek!

Itt aztán valóban felszínre kerülnek a szuper mérnöki csodák, hatalmas erőgépek, kamionok, terepjárók és szuper sportkocsik!

A részletesen kidolgozott, több funkcióval ellátott hatalmas LEGO Technic járművek összeépítése is igen komoly eredmény!

Ez a LEGO kategória is nagyon sikeres azok körében, akik akár a több ezer darab építő elemből valósághűen megalkotott jármű modelleket keresik!


Összegezve az eddigieket...bármelyik LEGO terméket is választod, biztos hogy nagyon hasznos lesz a megajándékozott számára, hisz amellett hogy nagy boldogság érzést váltasz ki belőle (ne feledjük el hogy ajándékozni mindig nagy öröm mindkét félnek) fejleszti képességeit, finommotorikai érzékeit, kreativitását és fantáziáját.

A LEGO szett összeépítése pedig minőségi időtöltés, főleg ha együtt csináljátok.


Örülünk ha segíthettünk! :-)


Kellemes vásárlást és kellemes Legózást kíván nektek a Kockamánia.hu csapata! :-)

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.