Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

LEGO Dots

A 6 évesnél idősebb gyerekek, de még a 9 évesek is imádják kifejezni az egyéniségüket, a LEGO® DOTS pedig a művészetet egyesíti a játékkal. A gyerekek arcokkal, színekkel, csillogós felületekkel és menő stílussal ruházhatják fel a tárgyaikat, és megoszthatják őket a barátaikkal és a szeretteikkel. Ceruzatartók, jegyzetfüzetek, karkötők, táskadíszek és egyebek – megannyi különféle eszköz a gyerekek körül, amelyeken ott hagyhatják az egyéniségük nyomát. Ha pedig szeretnének változtatni rajta, mi sem könnyebb, mint szétszedni a darabokat, és újakra cserélni őket. A szemeket és szájakat ábrázoló darabokból akár arcot is alkothatnak, amelyet még át is alakíthatnak, hogy mindig tükrözze a hangulatukat. Bármelyik LEGO® DOTS készlet nagyszerű karácsonyi és születésnapi ajándék fiúknak és lányoknak. A táskadíszek, karkötők és más kiegészítők révén vadonatúj stíluselemeiket bárhová magukkal vihetik. Ha kreatív kedvedben vagy, próbáld ki az új LEGO® DOTS dekorációkészítőnket!


1termék11
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.