Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

Blog

Miért olyan sikeresek a LEGO teherautók és a LEGO munkagépek a gyerekek körében?

2022.10.24 12:56
Miért olyan sikeresek a LEGO teherautók és a LEGO munkagépek a gyerekek körében?

Minden gyerek arról álmodik hogy egyszer egy nagy tűzoltó autót fog vezetni és szirénázva, padlógázzal siet tüzet oltani. Vagy egy hatalmas teherautót vezet és bejárja a világot, közben rengeteg kalandban lesz része.

Minden gyerek arról álmodik hogy egyszer egy nagy tűzoltó autót fog vezetni és szirénázva, padlógázzal siet tüzet oltani. Vagy egy hatalmas teherautót vezet és bejárja a világot, közben rengeteg kalandban lesz része.
Vagy éppen beül egy Nagy teherbírású vontatóba és elvontatja a rakományt.

A LEGO® Játék teherautók és munkagépek elvégeznek bármilyen feladatot.


A teherautó talán a legklasszabb dolog a kerék feltalálása óta. Már az 1-1½ éves gyermekek is szeretnek építeni és játszani a teherautókkal. Miután ügyesen épít tornyokat, a teherautó a következő természetes lépés.

Csak egy alvázra és négy kerékre van szükséged, és már kezdődhet is a következő teherautós kalandod. Néhányunk számára ez sosem ér véget – csak a teherautók lesznek egyre nagyobbak, ahogy felnövünk!

Bármilyen életkorhoz, építési képességhez és szenvedélyhez megfelelő teherautót találhatsz magadnak – a családi kisteherautótól az építőipar teherautókon át a mentő vagy bontási teherautókig.

A LEGO a legkisebbekre is gondolva, már 1-1/2 évesek részére is készit szuper LEGO DUPLO szetteket, ahol biztos megtaláljátok a számukra legmegfelelőbb járműveket és munkagépeket.


Melyik gyermek ne álmodna arról, hogy teherautó-sofőr lesz?
Mit csinál egy tehergépkocsi-vezető? Bármit, amit csak el tudsz képzelni.

A városok vagy kontinensek közötti áruszállítástól kezdve a bajba jutott emberek mentéséig, vagy a családi autós kirándulásig. És ne feledkezzünk meg az óriás-teherautó versenyzésről sem! Ez a szabadság, a kaland, és a tevékenység tökéletes keveréke!


LEGO Játék teherautók és munkagépek.


Építőipari gépek, mezőgazdasági járművek és kotrógépek, valamint az „út királyai“ teherautók és valódi teherautók másolatai várnak rád – keresd meg a kisgyermekeknek, fiatal és idősebb gyermekeknek való, tökéletes játék teherautót!
Vezess tovább!
Akár klassz, játék építőipari gépeket, mezőgazdasági járműveket, óriás-teherautókat, tűzoltóautókat vagy nehézvontatókat keresel, biztosan megtalálod a tökéletes LEGO® játék teherautót kisgyermekek, gyermekek vagy tinédzserek számára.


Mitől annyira klasszak a LEGO játék teherautók?

Elvégzik a munkát. Nagyok, hangosak, lenyűgözőek és erősek – emellett bármilyen terepen átvágnak, így bárhová eljuthatsz velük! Akár életeket is menthetsz egy vagány tűzoltóautóval. Az óriás-teherautókkal vakmerő, gravitációt meghazudtoló mutatványokat adhatsz elő. A nagy kamionnal akár több ezer kilométerre is szállíthatsz árut. A mozgó büfében főzhetsz, és felszolgálhatod az ételt. A szervizkocsival megmentheted a rászoruló sofőröket. Küldetésekbe vághatsz bele, felfedezheted a Sarkvidéket, a dzsungelt vagy olyan eldugott helyeket, ahol eddig még senki sem járt. A lehetőségek végtelenek!

A LEGO Technic és a LEGO City kategoriában folyamatosan a rajongók igényeire szabva kínáljuk a legújabb és a legkeresetteb készleteket.

Hatalmas LEGO munkagépek, LEGO szállító járművek, LEGO tűzoltók, és LEGO teherautók...impozáns méretek, részletesen kidolgozott LEGO készletek.
Építésük közben szárnyal a gyerekek fantáziája, javulnak a kézügyességeik, fejlődik a kreativitás, és a sikerélmény óriási önbizalmat ad nekik!


Nézzétek ki közösen a legmegfelelőbb LEGO készletet, vagy keresd ki titokban és ajándékozd meg vele a gyerekeket.

Bármilyen alkalomról is legyen szó, születésnapra, vagy karácsonyra mindíg nagyszerű választás egy LEGO teherautó, LEGO Tűzoltó autó vagy egy Nagy LEGO Traktor.
Keresd meg a megfelelő LEGO teherautót a következő kalandodhoz, itt a Kockamánia.hu oldalon és vágjatok bele a közös kalandokba!
Jó legózást kíván neked a Kockamánia.hu csapata.

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.