Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

Blog

Őszi kreatív LEGO ötletek gyermekeknek.

2022.10.01 20:06
Őszi kreatív LEGO ötletek gyermekeknek.

Ha új kreatív projektekbe szeretnél belevágni az őszi időszakban, örömmel mutatunk neked néhány fantasztikus ötletet!

Ha új kreatív projektekbe szeretnél belevágni az őszi időszakban, örömmel mutatunk neked néhány fantasztikus ötletet!
Ne felejtsük el, hogy ha az idő engedi, akkor minél több időt töltsünk kint a szabadban.
Kiránduljunk, járjuk az erdőt, gyűjtsünk közösen faleveleket, szervezzünk különféle szabadtéri programokat, sportoljunk és mozogjunk eleget!
Fontos, hogy a gyerekek is levezessék a suliban felgyülemlett feszültséget a rendszeres testmozgással!
A LEGO mindig a segítségedre siet!
Ha beköszönt a rossz idő, vagy elfáradtunk és benti programokat keresünk, akkor egy játékos kreatív program   mindig szuper és hasznos időtöltés lehet a gyerekeknek.
A LEGO mindig előrukkol valami olyan kézműves termékkel, amit a gyerkőcök imádnak és  játszva fejleszti a kreativitásukat!
Ezekkel a játékokkal eltöltött szabadidős programok nagyon hasznosak, mert egyrészt leköti a gyerekeket, alkotnak valami olyasmit, amiben örömüket lelik, másrészt nem csak a gép előtt ülnek, vagy a telefont nyomkodják.

Ezekben a szettekben valóban kiélhetik és megvalósíthatják alkotási vágyukat és fantáziájuknak semmi nem szab határt, miközben szuper dolgokat alkotnak meg.
Mi felnőttek sokszor csak ámulunk és bámulunk, hogy ezt vajon hogy csinálták!? :-)
Ezeket az alkotásukat a hétköznapokban is használhatják, hisz egy elkészült karkötőt hordhatnak a suliban, vagy egy szuper  tolltartót, kincseket rejtő díszdobozt tárolhatnak az íróasztalukon, vagy épp egy szép és praktikus szobadíszt  készíthetnek a LEGO DOTS szettekből.
A DOTS készletek bevezetik a gyereket a LEGO játék nyújtotta vidámságba, miközben megalkotják és feldíszítik a különféle készleteket.
Remek ajándék ötlet a LEGO!
Az elkészült alkotásokat bevihetik az oviba, suliba és akár egymás között is cserélgethetik, sőt gyerekzsúrokon, szülinapi partikon meg is ajándékozhatják vele legjobb barátjukat, barátnőjüket.
 Ha már egy kicsivel nagyobb korosztályba tartoznak a gyerekek, számukra is rengeteg jobbnál jobb kreatív LEGO terméket találhatsz itt a kockamánia.hu  oldalon.
Tőlünk szülőktől is nagyszerű ajándék lehet egy LEGO szett a gyerekeknek szülinapra, ballagásra, vagy legyen szó bármilyen alkalomról.
Következő írásunkban összeállítjuk a top 5 LEGO kreatív kategóriát a gyerekeknek.
Jó legózást nektek! :-)
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.