Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

Blog

Hahóó! BUÉK és Üdv minden LEGO rajongónak 2023-ban is!

2023.01.11 14:31
Hahóó! BUÉK és Üdv minden LEGO rajongónak 2023-ban is!

Köszönjük nektek a tavalyi szuper évet, amikor is rengeteg LEGO rajongó szerezte be nálunk a különböző alkalmakra a legszuperebb LEGO szetteket!

Igyekezni fogunk hogy az idei évben is sok LEGO ujdonságot be tudjunk szerezni és mihamarabb eljuttatni hozzátok!

Egy kis összegzést írok arról hogy mely játék készletek voltak a legsikeresebbek!

Egyenlőre 5 LEGO kategoriát indítottunk el a webshopban!

Ezek a következők: LEGO Friends LEGO Speed champions,  Lego City,  Technic, és nem utolsó sorban a Lego DUPLO készletek.
Nagyon meglepődtünk, hogy a DUPLO szettek szinte a legelején már nagy sikert arattak! A Lego Friends készletek, mivel szinte kizárólag lány rajongók szeretik, egy kicsit nehezen indultak be, de az ünnepek előtt, olyan gyorsan jöttek a vásárlások, hogy azt hittem már ki sem fogunk tartani karácsonyig!

A Lego City és a Lego Technic készletek teljesen felforgatták az elképzeléseinket! A City tűzoltós, helikopteres készletek nagyon sikeresek voltak, a nagy tehervonat és a szupergyors Lego expresz vonat sokkal kevésbé!

A LEGO Technicnél viszont épp fordítva töretént minden!

Azt gondoltam hogy majd a kis LEGO autók rajongói jelentkeznek, de nem!

Helyette a hatalmas Technic vontatók , nagyméretű Technic versenyautók és a 4x4 -es nagy Technic terepjárók iránt volt a legnagyobb érdeklődés!

Érdekes volt! A LEGO speed champions autók még az ünnepek elmúltával is rohamosan fogynak!

Röviden ez történt a kockamánia webáruház megnyitása óta eltelt néhány hónapban!


Hamarosan jelentkezünk az idei első negyed év LEGO újdonságait bemutató kis beszámolónkal! Addig is kövessetek be minket a Kockamánia Facebook csoportjában! Kellemes Legózást mindenkinek! :-)

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.