Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Korosztály
Elemek száma
106 - 2 807
Termék jellege

LEGO Super Mario

Ugorj fejest a LEGO® Super Mario™ világába a 6 évesnél idősebb gyerekeknek és felnőtteknek is szóló nélkülözhetetlen játékokkal és készletekkel. Találj ki saját kalandokat, vagy éld át újra a játékok általad kedvelt jeleneteit az ikonikus helyszínek és a közkedvelt karakterek, például LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ és LEGO® Peach™ kreatív modelljeivel. Az építést kezdheted a kezdőpályák egyikével, amelyet később a karaktercsomagokkal és kiegészítő szettekkel testre szabva megépítheted a saját pályáidat. Teremtsd meg a saját LEGO® Super Mario™ világodat, vagy ünnepeld meg a Mario-napot, és adj ajándékba egy készletet az életedben fontos Nintendo® rajongónak. A LEGO® Super Mario™ játékaink nagyszerű ajándékok lányoknak és fiúknak is – légy kreatív, és láss neki az építésnek még ma!


25termék120
25termék120

Mi is az a LEGO Super Mario™?

Ugorj fejest a LEGO® Super Mario™ építőkockákkal és interaktív figurákkal teli világába – kötelező játék a 6 éves kort betöltött gyerekeknek és felnőtteknek is.

Ezek a készletek népszerű karaktereket, kreatív építést és új játékmódokat tartogatnak, ezért tökéletesen alkalmasak arra, hogy felidézd a játéksorozat legkedvesebb pillanatait, vagy új kalandokra indulj. LEGO® Super Mario™ játékainkkal kedvenc karaktereiddel játszhatsz, mint amilyen LEGO® Mario™ vagy LEGO® Luigi™, és velük felejthetetlen kalandokra indulhatsz.

Gyűjtsd össze az összes készletet, hogy teljes legyen Super Mario™ világa, vagy ajándékozz egyet egy olyan Nintendo® rajongónak, akit nagyon szeretsz. Ezek a készletek nagyszerű ajándékként szolgálnak lányoknak és fiúknak egyaránt – szóval légy kreatív, és láss neki az építésnek még ma!

Egy nagy univerzum.


A gyerekek mindig izgalmas új szettekkel, kiegészítőkkel és karakterekkel bővíthetik pályáikat... ami annyit jelent, hogy a LEGO® Super Mario™ kalandok tényleg nem érnek véget!

Mozgásérzékelő.


A LEGO® Mario™ figurának egy klassz, beépített mozgásérzékelője is van, így tudja, hogy éppen hol van és milyen helyzetbe keveredett – akár alacsonyan vagy magasan ugrik, ahhoz, hogy extra érméket gyűjtsön, szétzúz valamit, az egyik oldalról a másikra csúszik, feláll, lefekszik vagy akár körbe-körbe megy!

Hang be.


A LEGO® Super Mario™ játékban pontosan olyan hangok vannak, mint gyerekkorunkban, hiszen LEGO® Mario beépített hangszórójából a mindannyiunk által jól ismert és szeretett zene és hangok csendülnek fel – beleértve reakcióit azokra, amikkel találkozik, valamint olyan klassz szövegeket is, mint a: „LEGO Mario idő!”

A LEGO® Super Mario™ játékban a gyerekek a Super Mario™ univerzumban megismert kedvenc karaktereikkel egy csapatban vagy egymás ellen küzdhetnek!

Gyakran ismételt kérdések:

Mi is az a LEGO® Super Mario™?


Ez az első alkalom, hogy Super Mario™ kézzelfoghatóan életre kel, mégpedig a LEGO® világában!

A LEGO® Super Mario™ egy olyan termékcsalád, ami lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy teljesen új módon éljék meg a Super Mario játékos világát, kézzelfogható módon. Az élményhez tartozik egy interaktív LEGO® Mario™ figura, ami érméket gyűjt a LEGO kockákból megépített pályán.

Az egész az építésről és az újjáépítésről szól – egyedi pályák létrehozásáról, és annak megfigyeléséről, hogy hány érmét szerezhetsz 60 másodperc alatt.

A LEGO Super Mario univerzumának feloldásához a rajongóknak szükségük lesz az egyik LEGO Super Mario kezdőpályára, mivel csak ezek a készletek tartalmaznak egy interaktív figurát, a kezdőcsövet és a célpóznát – amik mind szükségesek a játékhoz.

Bár a LEGO Super Mario a hagyományos LEGO kockákon alapul, a játékélmény egyedülálló abban, hogy a gyerekek szabadon építhetik meg a Super Mario világát, és a LEGO Super Mario interaktív figurájuk szórakoztató módon kommunikálhat az általuk megteremtett világban!

A LEGO Super Mario termékekkel - beleértve a moduláris építményeket is - a rajongók teljesen szabadon dönthetik el, hogy pontosan milyen pálya legyen az, amiben szeretnék, hogy az interaktív figurájuk életre keljen. Legyen szó akár a LEGO Super Mario kezdőpályák egyikéről, akár a még izgalmasabb kihívásokat és karaktereket feloldó kiegészítő szettekről,
a LEGO Super Mario karakterrel való interaktív játék a LEGO Super Mario termékcsalád legkülönlegesebb jellemzője.

A LEGO Super Mario kezdőpályákon túl, ehhez a játéktémához kiegészítő szettek, szupererő csomagok is tartoznak, amik lehetővé teszik, hogy az interaktív karakterek öltözékeket és készségeket váltsanak, de léteznek ezek mellett ellenséges karakterek is, amik jelöletlen csomagokban kaphatók.



Hogyan kell játszani LEGO® Super Mario™-val?


Mi is az a LEGO® Super Mario™? Mik azok a kiegészítő szettek? Hogyan lehet feltölteni a LEGO® Super Mario™ figurát? Itt összegyűjtöttük a válaszokat az összes kérdésedre. Nem találod, amit keresel? Fordulj a barátságos szakértőkből álló Ügyfélszolgálatunkhoz!


Hol kapható?


A LEGO® Super Mario™ világszerte elérhető a www.LEGO.com oldalon, a LEGO márkaboltokban és a termékeket forgalmazó kereskedőknél.Pl itt nálunk a Kockamánia.hu oldalon!


Hol találok építési útmutatót a LEGO® Super Mario ™ készletekhez?


A LEGO® Super Mario™ készletek építési útmutatója a LEGO Super Mario alkalmazáson belül érhető el. A digitális építési útmutatóban található sok nagyszerű funkció szórakoztatóvá és könnyűvé teszik a készlet építésének megkezdését. Maguk az útmutatások 3D-ben is elérhetők, hogy könnyen ki tudd választani a megfelelő kockákat, de fel is nagyíthatod és el is forgathatod a készletet. Ráadásként, az alkalmazásban oktató videókat is találsz, amik tele vannak tippekkel és trükkökkel a kreatív építéshez és játékhoz.

Amikor a készleteket terveztük, láttuk, hogy a gyerekek a digitális útmutatókat és az oktató videókat szuper hasznosnak találták. Ha mindent az alkalmazáson belül tartunk, az is segít a fiatal építőknek megérteni, hogyan kapcsolhatják össze a készüléküket és LEGO® Mario™-t, és hogyan kezdhetnek bele a kalandokba az építményükkel.

Ha továbbra is szívesebben szeretnéd megépíteni a készleteket az alkalmazás használata nélkül, akkor letöltheted az építési útmutatókat a LEGO.com oldalról. Látogass el az Ügyfélszolgálat webhelyének Építési útmutatók részéhez, és a készlet száma alapján keress rá az útmutatóra a letöltéshez. Fontos tudnivaló: a LEGO Mario szoftverének naprakészen tartásához szükséged van az ingyenes társalkalmazásra. Ezenkívül az alkalmazás szórakoztató videókat is tartalmaz, amik megtanítanak a LEGO Mario játékra és egy nagyszerű inspirációs része is van – ezeket se hagyd ki!




Kinek szól – gyerekeknek vagy felnőtteknek?


A LEGO® Super Mario™ a 6 éves vagy nagyobb gyerekeknek és a Super Mario és a LEGO játék minden rajongójának szól.


Milyen típusú szettek és termékek lesznek elérhetők?


A LEGO® Super Mario™ univerzum változatos élményeket és kihívásokat kínál.

A kezdőpálya az első készlet, amit szükséges megvásárolnod bármilyen kihívás teljesítéséhez.

Emellett a különféle kiegészítő szettek és karakterek felhasználásával a gyerekek elengedhetik a fantáziájukat, hogy akár saját, egyedi LEGO Super Mario pályákat találjanak ki és azt építsenek, amit csak akarnak.

Különleges szupererő csomagok is kaphatók, amik új LEGO® Mario™ öltözékeket tartalmaznak, amivel a karakter különféle módokon reagál - ezzel még különlegesebbé teheted a pályáidat.

2021-ben egy LEGO® Luigi™ figurával és új kalandokkal is kibővítettük a kínálatunkat, hogy a LEGO Super Mario univerzumod még nagyobb legyen.

Most, 2022 augusztusában pedig egy harmadik interaktív figura is csatlakozik az univerzumhoz: megérkezik LEGO® Peach™! 


Használhatják a rajongók a kiegészítő szetteket a kezdőpálya nélkül?


A rajongók természetesen úgy építhetnek a kiegészítő szettekkel, mint bármely más LEGO® termékkel, de a játék életre keltéséhez a rajongóknak szükségük lesz az egyik interaktív figurára, a kezdőcsőre és a célpóznára, amik csak a LEGO® Super Mario™ kezdőpálya szettekben kaphatók.


Kísérőalkalmazás is jár hozzá?


Igen, van egy ingyenes LEGO® Super Mario™ alkalmazás, amit a LEGO Csoport hozott létre és adott ki, amivel a játékélményt még tovább lehet fokozni.

Az alkalmazásra nincs szükség a játékidő alatt, de nyomon követők vele a pontszámok, ez folyamatos újjáépítésre ösztönöz. Digitális építési útmutatókat is kínál nagyítási és forgatási vizuális eszközökkel, hogy megkönnyítse az építést, és egyéb kreatív módszereket is javasol az építéshez és a játékhoz, valamint biztonságos fórum az ötletek megosztására a barátokkal.


Hogyan kell feltölteni a LEGO® Super Mario™ karaktereket?


A LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ és (2022 augusztusától kezdve) LEGO® Peach™ interaktív figura 2 db AAA elemmel működik (a termékcsomag nem tartalmazza), ami igazán interaktív élményt nyújt, ahol a játékosok azonnali visszajelzést és jutalmakat kapnak kreativitásukért. 


Tippeket és trükköket keresel a LEGO® Super Mario™ játékhoz?
Tippek a vicces LEGO® Mario™ reakciókhoz

- Fektesd LEGO® Mario™-t a hátára, és nézd meg, ahogy elalszik.

- Rázd meg alaposan LEGO Mariót, és nézd, ahogy elszédül!


Tippek, hogy még több érmét szerezz:

Próbáld meg úgy használni a platformokat, hogy ne csupán az A-ból B-be jutás legyen a célod, hanem mászkálj rajtuk oda-vissza, vagy forgasd LEGO® Mario™-t mindkét irányba, hogy dupla érméket szerezz.

- Ha a 3 biztonságos színen, azaz a zöldön, sárgán és kéken mész, 4-szer több érmét szerezhetsz, mintha más felületeken mennél Használd a ? Kockát többször, hogy megszerezd a következőket: Plusz 15 másodperc a pályán 5 jutalomérme 10 jutalomérme A Szuper Csillag erővel azonnal legyőzheted a nagy ellenségeket, és dupla érméket szerezhetsz! A Gomba szupererővel védelmet kapsz az érme nélküli állapotban (például amikor leesel egy platformról)

Használd a ? Kockát többször, hogy megszerezd a következőket:

- Plusz 15 másodperc a pályán

- 5 jutalomérme

- 10 jutalomérme - A Szuper Csillag erővel azonnal legyőzheted a nagy ellenségeket, és dupla érméket szerezhetsz!

- A Gomba szupererővel védelmet kapsz az érme nélküli állapotban (például amikor leesel egy platformról)

Ha jutalmat vagy bónuszt szereztél a ? Kockából az adott pályán, akkor azt egyetlen érme váltja fel, így miután megszereztél néhány elemet, már nincs értelme annak, hogy még több időt tölts itt.

- A LEGO Mariónak számos célba jutási bónusza van. Ezeket a bónuszokat gyűjtheted is!

- Ha kihasználod az idődet a pályán, akkor különféle érmejutalmakat kapsz, attól függően, mennyire kerülsz közel az utolsó másodperchez

- A fel nem használt digitális elemekkel való célba jutásért bónuszt kapsz

- Ha bukfenccel érsz a célba, akkor célba jutási bónuszt kapsz

A kiegészítő szettek néhány kockája még több módot nyújt az érmegyűjtéshez. A P-kapcsoló például érmeesőt ad, ahol bármilyen sétával, ugrással vagy bukfenccel rengeteg érmét szerezhetsz! Emellett próbáld helyes sorrendben megérinteni az 1-es, 2-es és 3-as kockákat!

A jövőben még több rejtett játékfunkció lesz elérhető, amikről beszámolunk, szóval maradj velünk!

Kellemes Legozást kíván a Kockamánia.hu csapata!

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.