Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
1 - 3 778
Nem
Termék jellege

LEGO Technic

A 6 éven felüli gyermekek játékosan tanulhatnak, és felfedezhetik a mérnökösködés iránti szenvedélyüket a LEGO® Technic részletes dizájnjai révén. A működő sebességváltókat, kerekeket és tengelyeket a gyerekek saját maguk rakják össze. Mindegyik építmény bővíti a gyermek ismereteit azokról az apró részletekről, amelyek az autók, a repülők, a motorkerékpárok és az építőipari járművek meghajtásáért és működéséért felelnek. A készletek továbbfejleszthetők a CONTROL+ nevű ingyenes alkalmazás révén, amely számos motorizált, távirányítású LEGO® Technic játékkal képes interakcióba lépni. Ezáltal az építmények mozgással és hanggal bővíthetők. Ezekkel a fiúknak és lányoknak szóló játékokkal a gyerekeknek lehetőségük nyílik kihívások teljesítésére és arra is, hogy megosszák azokat a barátaikkal. Ezek a készletek tökéletes ajándékok a tapasztalt felnőtt építőknek is.


47termék120
47termék120

Mi az a LEGO® Technic?


A legelső LEGO® Technic készletek 1977-ben targoncás, traktoros és darus játékok voltak olyan gyerekeknek, akik nagyobb kihívást jelentő LEGO építési élményt kerestek a LEGO elemek vadonatúj választékával. Azóta több száz készletet készítettünk, amelyek ördögien bonyolult mechanizmusokkal rendelkeznek a szuper-fejlett, összetett szerkezetek belsejében, és amelyeket gyerekek és felnőttek egyaránt élveznek. Ez egy olyan „utazás”, amelynek során az elmúlt években 1:1 méretarányú sportautó modelleket is készítettünk, amivel folytatjuk az Építsd meg az igazit! küldetésünket.

 

Melyik LEGO Technic készletet a legnehezebb megépíteni?


Számos LEGO Technic készletet terveztünk a felnőtt kezek számára! Ilyen például az Applikációval irányítható Cat® D11 buldózer, az egyik munkagépes építőjátékunk, ami rengeteg, pontosan 3854 elemből áll! Elég csak egy pillantást vetni rá, és hamar kiderül, mennyire bonyolult az összeállítása. Egy másik 18+ készlet is megtalálható a motoros játékaink között – az ördögien trükkös BMW M 1000 RR.

Mindenképpen nézd meg a LEGO Technic Ultimate Car Concept sorozatot is – ez híres autómodellek autentikus replikáit sorakoztatja fel. A különleges autós játékok sorozatának legújabb része a Ferrari Daytona SP3.

Persze, ha LEGO építési kihívásokról van szó, úgy gondoljuk, hogy a díjat az 1:1 LEGO Bugatti Chiron kapja, amelynek építéséhez 6 hónapra, 13 000 munkaórára és több mint 1 000 000 darabra volt szükség... ténylegesen lehetett vezetni! Erről bővebben itt olvashatsz.


Szórakoztató a LEGO Technic?


Természetesen! Már ha úgy gondolod, hogy az F1-es autók, a száguldó cápa monster truckok, a távirányítású járművek vagy a világ legelképesztőbb szuperautói „szórakoztató LEGO készleteknek” tekinthetők....


Milyen korúaknak szól a LEGO Technic?


A LEGO Technic készletek tökéletes ajándék minden gyermeknek és felnőttnek. És – mint a teljes termékpalettánk – ugyanúgy alkalmasak arra, hogy lányok és fiúknak egyaránt játszhassanak velük.


A LEGO Technic felnőtteknek is való?


Igen, számos olyan LEGO készletünk van a LEGO Technic termékcsaládból, ami szuper a felnőttek számára. Ezek közé tartoznak a versenyautó-modellek, az applikációval vezérelt buldózerek és a motorkerékpár-modellek. Ezen az oldalon megtalálod a 18+ LEGO Technic készlet teljes választékát.

Jó legózást kíván neked a Kockamánia.hu csapata!

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.