Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

kockamania.hu
Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
66 - 5 201
Termék jellege

LEGO Super Heroes MARVEL

Építs valami rendkívülit, és változz át kedvenc hősöddé a LEGO® Marvel-játékokkal és -készletekkel. Csatlakozz a többi legendás Marvel-szereplőhöz, például Vasemberhez, Thorhoz, Pókemberhez, a Fekete párduchoz és a többiekhez, és induljatok vakmerő küldetésekre, hogy legyőzzétek a főgonoszokat. Játszd újra a legendás filmjeleneteket, vagy alkosd meg a saját bámulatos kalandjaidat a klassz minifigurákkal, járművekkel, épületekkel, szerkentyűkkel és fegyverekkel. Fedezd fel a szuperhős-rajongók minden korosztályának megfelelő, nagyszerű LEGO® Marvel-készleteket. Bármelyik kiváló ajándék lehet fiúknak, lányoknak és felnőtteknek egyaránt. Ki fog győzni: a jó vagy a gonosz? A Marvel-univerzum sorsa a te kezedben van!


38termék120
38termék120
A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.