Hívj minket!   +36 70 682 4249    H-P: 10:00-17:00     hello@kockamania.hu

Szűrés
Téma
Korosztály
Elemek száma
1 - 6 187
Nem
Termék jellege

Karácsonyra

582termék120
582termék120

A Karácsony közeledte, az ünnepre készülődés egy kicsit más mint a többi..


Ilyenkor mégjobban szívből jönnek az érzések és talán ezért is egy kicsit jobban odafigyelve a megajándékozni kívánt személyre választunk LEGO ajándékokat.

Válassz odafigyeléssel ajándékot családtagjaidnak és barátaidnak, hogy az idei karácsonyotok minden eddiginél jobban sikerüljön!
Ebben is próbálunk neked segíteni néhány ötlettel, hogy könnyebben menjen a LEGO ajándékok beszerzése.

 Itt a Kockamánia.hu oldalon folyamatosan bővülő, frissülő LEGO raktárkészletünkből válogathatsz!

A leginkább ünnepi hangularta hangoló LEGO készletek mellett, ajánlatunkban szerepelnek a jelenleg legjobban kedvelt készletek.
Rögtön néhány készlet amely szorosan fűződik az ünnepekhez: A LEGO City Adventi Naptár és  szintén egy hasonlóan szép ajándék és nagyon kreatív játék  a LEGO Friends Adventi Naptár.

A legkisebbekre is gondolva, most nagyon menő és az ünnepekhez is nagyon illő építőjáték pl a LEGO® DUPLO® 10976 - A Mikulás mézeskalács házikója és gyakorlatilag szinte az összes LEGO DUPLO készlet.


A kicsik odavannak a DUPLO vonatokért és autókért is, úgyhogy biztos találsz számukra megfelelő szettet! És ne felejtsük el hogy ebben a korban nagyon meghatározó hogy minnél többet játszanak építő játékokkal, mert ezek rendkívűl jól fejlesztik nálunk a finommotorikát, kézügyeszséget és sokkal biztosabbá teszik a tárgyak fogását!

Ezekre rendkívül jó eszköz lehet a LEGO DUPLO !


Lányoknak különösen ajánljuk a LEGO Friends készleteket, melyek kifejezetten az ő számukra készültek, telis tele szuper csajos dolgokkal, és akár többen, csapatban is Legózhatnak, szerepjátékokat eljátszhatnak, így kreativitásuk, fantáziájuk is jól fejlődik kedvenc LEGO Friends készleteikkel.


Az egyik legjobban kedvelt LEGO kategoria az örökké megújuló LEGO City, melyek között fiúknak - lányoknak egyaránt rengeteg termék közül választatjátok ki a számára leginkább megfelelő LEGO szettet!

Itt aztán van minden: rendőr autó, rendőrségi helikopter, tűzoltó autók, űrkutató járművek, expresz vonatok, teher vonatok, hajók, repülők, rendőrségi üldözések, hatalmas városrészek, telis tele akciódús eseményekkel..ahogy a LEGO City szlogenünk is szól: LEGO City ahol mindíg történik valami!


Végül dem ne utolsó sorban a két szuper kategória közül az egyik a LEGO Technic , mely tele van a technika fogalmát is kimerítő fantasztikus járművekkel, hatalmas erőgépekel, kamionokkal, csúcssebességgel száguldó sportkocsikkal, markolókkal, szuper terepjárókkal és motorokkal, melyeket fiúk - lányok egyaránt nagyon szeretnek!

A LEGO Technic kategória fantáziája kimeríthetetlen!


Szintén a sebesség rajongóinak ajánljuk a másik, még nagyon fiatal LEGO kategóriát, a LEGO Speed champions készleteket!

Itt olyan szuper kocsikkal is találkozunk, melyek a legjobb akciófilmekből lettek valósághűen kimásolva és Legobol megvalósítva!
Egy részük pedig mintha egy előttünk elguruló szuper sportkocsi lenne, szintén Legoból tervezve és megépítve!


A LEGO Speed champions készletek egyébként akár egy kiváló gyűjtői - kiállítási kategória is lehet!

Reméljük hogy sikerült egy kis iránymutatást adni hogy melyik LEGO kategória a nyerő számodra.


Sok sikert neked a választáshoz, és ha elekadnál, nyugodtan írj nekünk!

Segítünk hogy sikerüljön a leginkább megfelelő LEGO készleteket kiválasztanod, melyekkel biztos nagy örömet szerzel majd a szerencsés kiválasztottnak!

Kellemes ünnepeket kíván Neked a Kockamánia csapata!

A webáruházban feltüntetett termékek és termékdobozok fotói illusztrációk, eltérhetnek a valóságtól. A termékek leírásai tájékoztató jellegűek, az ezekben előforduló pontatlanságokért nem vállaljuk a felelősséget.
A webáruházban feltüntetett árak a 27% ÁFA-t tartalmazzák. Az árak nem minősülnek ajánlattételnek. A változtatás jogát fenntartjuk.
A LEGO, DUPLO, FRIENDS, HIDDEN SIDE, MINDSTORMS, MINIFIGURE, NEXO KNIGHTS, VIDIYO nevek és logók a LEGO Group védjegyei. Minden jog fenntartva.